Depanarea laptopului, o treaba pe care doar profesionistii o pot face

Foarte util si usor de folosit, ideal pentru calatoriile de afaceri si pentru momentele in care vrei sa lucrezi si sa stai comod in pat, laptopul este cea mai avansata varianta de PC in miniatura. Avand toate componentele unui PC clasic, reduse la scara si incorporate intr-o carcasa dinamica, laptopul a devenit un accesoriu pe care oricare adolescent sau afacerist il are pe birou. Si pentru ca are componente hardware foarte fine si un sistem de circuite care se pot deteriora din cauza caldurii sau utilizarii excesive, laptopul se strica mai repede decat un PC.

Daca un calculator clasic se poate repara, in caz ca defectiunea nu este mare, si acasa, un laptop nu poate fi depanat decat intr-un atelier profesionist. In Bucuresti, la service laptop aveti mereu solutii pentru orice problema la laptop, la preturi avantajoase. Imediat dupa ce se face receptia laptopului, se evalueaza defectul, se face o diagnosticare, se verifica istoricul altor reparatii, stabilindu-se cu exactitate cauzele functionarii defectuoase. In functie de ce se gaseste la aceasta verificare amanuntita service onlaptop poate inlocui ecranul laptopului, poate repara placa de baza prin reballing sau poate remedia defectiunile de functionare ale placii video. Experienta echipei firmei de reparatii laptopuri din Bucuresti garanteaza o inlocuire tastatura sau touchpad sau inlocuirea HDD ca la carte, datele putand fi tranferate sau recuperate prin procedee specifice. Atunci cand problema care a dus la defectul de functionare provine de la software, se poate face o instalare de sistem de operare, o devirusare completa si recuperarea datelor importante.

Echipa service onlaptop ofera si servicii care includ upgrade de memorie RAM, curatarea de praf a sistemelor de racire, inlocuirea componentelor sau repararea lor, deparolarea si rescrierea Bios. Se mai pot repara balamalele laptopului si legaturile dintre ecran si tastatura, porturile de orice fel sau se poate inlocui bateria, unitatea optica, se poate face chiar si upgrade. Pentru evaluarea defectiunii, echipa de specialisti se poate deplasa si la adresa clientului dupa completarea unui formular online cu toate datele de identificare a adresei.

Internet Marketingul in ziua de azi - Ce trebuie sa stiti

Cum 2015 continua sa se desfasoare, proprietarii de afaceri si managerii de marketing isi dau seama ca sfera de publicitate pe Internet se schimba. Pentru a va asigura ca ramaneti ine partea de sus a paginilor, astfel incat compania dumneavoastra poate continua sa aiba o conversie optimizata si vizibilitate, ar trebui sa fiti constienti de tendintele actuale si metodologii.

Aici sunt doua dintre acestea:

1. Continutul este inca rege Intr-o lume in care noi gadget-uri si metodologii de proiectare digitale apar cu fiecare zi ce trece, multe persoane pierd din vedere pe una dintre cele mai mari revelatii ale Internet marketingului: continutul, care si astazi este inca rege. Fie ca ati scris un post pe blog, crearea un articol web sau compilati un videoclip de pe YouTube, calitatea continutului este extrem de importanta. De fapt, multi experti in publicitatea online sustin ca este factorul cel mai important care contribuie la ratele de conversie. Deoarece exista diverse lucruri care nu pot fi intelese prin video sau alte metode si, prin urmare, sa face publicul constient de un anumit subiect, este imperativ pentru a le servi materiale de lectura legate de ele pentru a risipi indoielile lor in mod clar. In recunoasterea acestui fapt, asigurati-va ca alocati luati timp pentru a cultiva in mod constant un continut captivant, idei care au eficienta pentru a capta atentia publicului si a-i obliga sa citeasca articolul dumneavoastra pana se termina.

2. PR-ul si digital marketing-ul sunt in curs de fuzionare In trecut, marketingul digital a fost deseori limitat la realitati precum link building, cercetarea de cuvinte cheie, web designul si strategiile analitice. Totusi, acest lucru nu mai este valabil. De-a lungul ultimilor ani, PR-ul a devenit un aspect din ce in ce mai integrat al procesului de marketing pe Internet, si tot mai multe agentii de publicitate au recunoscut necesitatea de a pastra clientii si intr-o comunicare continua. Utilizarea si optimizarea acestei strategii a fost deosebit de importanta datorita cresterii canalelor de social media, precum Facebook si Twitter. Pentru a avea succes in aceste locuri on-line, marketingul trebuie sa construiasca si sa mentina familiaritatea marcii prin implicarea clientiilor potentiali intr-un dialog semnificativ, in timp ce este in curs de dezvoltare o imagine pozitiva pentru produsele si serviciile firmei. Pentru aceasta, in afara de promovarea brandurilor pe diferite platforme de social media, ar trebui sa se concentreze, de asemenea, pe promovarea marcilor pe diferite site-uri si ar trebui sa incurajeze, de asemenea, modul PPC pentru promovarea afacerilor.

Concluzie

Daca lucrati in sectorul de marketing digital sau sunteti un proprietar de afaceri interesat in obtinerea de rezultate in e-commerce de succes, este important sa fiti constienti in 2015 de tendintele emergente si metodologii. Prin revizuirea ghidului de informare oferit mai sus, puteti ramane la curent cu noutatile si gata pentru a face campania de marketing digital din acest an un succes zdrobitor!

Infiintarea unei firme de curier rapid, o afacere profitabila chiar si pe timp de criza

Vestea buna este ca, desi sunt destul de multe firme de curier rapid care activeaza deja pe piata, per ansamblu piata nu a ajuns la saturatie. In fiecare an, serviciile de curierat rapid aduc cu pana la 40% mai multi bani decat in anii precedenti, ajungandu-se ca piata in sine a acestor servicii sa fie cel mai bun barometru pentru estimarea dezvoltarii economice. Exista insa si o problema in toate aceste date atat de idilice. Daca avem cerere mai mare de servicii prestate de firme de curier rapid, atunci concurenta va fi acerba si firmele vor ajunge mai greu la clientii doriti.

Cu toate astea, daca porniti o afacere in domeniul acestui tip de servicii nu va trebuie logistica foarte scumpa, tot ce e nevoie fiind cateva masini sau biciclete, motoscutere, un sediu de inchiriat si personal suficient pentru livrarea rapida a comenzilor. Toate acestea sunt completate cu telefoane mobile si cateva statii de emisie - receptie, si afacerea cu servicii de curierat rapid e perfect functionala. De remarcat ca discutam despre aceste aspecte si dotari minime doar in cazul unor firme de curier rapid mai mici, pentru ca firmele care vor acoperire nationala si internationala vor trebui sa investeasca si mai mult. Amortizarea investiilor initiale depinde insa foarte mult de cati clienti reusesti sa atragi si, bineinteles de calitatea serviciilor prestate. Nu ai cum sa te astepti la profit si recuperarea investitiilor daca nu prea ai oameni si logistica, si nici nu-ti faci treaba cum trebuie, e firesc. Profitul obtinut poate ajunge si la 30% pe an, dar acest procent se poate modifica in functie de vanzari. Singurele si cele mai mari cheltuieli care pot opri recuperarea investitiei initiale sunt cele cu benzina si angajatii, salariile si primele.

Per total, afacerea cu firme de curierat rapid merge si va continua sa mearga atata timp cat stiti exact cum sa investiti si in ce anume sa investiti pe termen mediu si lung.

Pagini de jurnal 2

In acest loc erau rupte mai multe pagini in care exprimase pesemne „la cald” unele consideratii de ordin etic, cu care, ulterior, nu mai fusese de acord, sau (cine stie!) se temuse, pur si simplu, ca jurnalul sa nu cada in miinile sotului ei, care (cu toate elogiile pe care i le aducea) nu s-ar fi aratat prea incintat. Adevarul era ca fostul ei iubit nu se ridica la performantele sotului, dar nu conta, nu contase niciodata, import era ca i se „facea pielea de gaina” cind ii simtea miinile pe corpul ei, infiorind-o pina in maduva spinarii, cind vibra, cuprinsa de un tremur nervos, spasmodic, pe care nu si-l putea reprima niciodata, vrajita de cuvintelele lui, soptite ragusit si de multe altele. Nu-i putea rezista oricit de suparata sau pornita ar fi fost pe dinsul, iar el stia asta. Daca ar mai fi venit o data, tot asa, dimineata devreme, l-ar fi primit si iubit cu aceeasi dragoste, ar fi facut orice, ca sa-l tina citeva clipe linga dinsa.

Viata sanatoasa, cu fiecare picatura. Incearca si tu ulei de nuca!

De cand au descoperit cat de bune sunt uleiurile extravirgine, presate la rece, romanii sunt dispusi sa experimenteze oricare dintre variante pentru a profita din plin de beneficiile acestora. Alaturi de uleiul extravirgin de masline, obtinut prin presare la rece, deja folosit pe scara larga si la noi in tara si comercializat intr-o varietate de forme, uleiul de nuca ar trebui sa fie cel putin la fel de cautat, avand in vedere proprietatile sale miraculoase.

Cu un gust placut si o aroma delicata, uleiul de nuca este obtinut dintr-un fruct care se gaseste si la noi in tara, nu este rafinat chimic, nu are conservanti, este concentrat si se foloseste atat pentru asezonarea si diversificarea gustului salatelor, cat si pentru cosmetica sau rezolvarea unor probleme de sanatate. O marca populara de ulei obtinut din nuci prin presare la rece este Cardinal, un brand care comercializeaza numai uleiuri naturale, uleiuri extravirgine presate la rece. Uleiul Cardinal este obtinut din miezul de nuca dupa ce acesta a fost uscat, pastreaza aroma de nuca, are acizi grasi polinesaturati, acizi esentiali, fiind recomandat in primul rand celor care au probleme cu sistemul cardio-vascular, cu inima si circulatia.

Mai bun decat uleiul de soia, acest ulei de nuca poate fi luat in cure de 1-2 linguri/zi pentru reducerea nivelului de colesterol din sange, pentru bolile sistemului digestiv, ulcer sau constipatii, de pilda, dar se foloseste si pentru prevenirea caderii parului sau afectiunile hepatice, varice. Trateaza cu succes anemia si rahitismul la copii, ajuta sistemul osos sa isi pastreze integritatea si este ideal pentru frectiile de relaxare sau pentru reducerea durerilor locale determinate de probleme musculare. Dar uleiul de nuca nu e utilizat doar in medicina, ci si in bucatarie, un loc unde isi face foarte bine treaba in cazul dressing-urilor, asezonarilor sau deserturilor sau delicioaselor fripturi slabe. Merge de minune in salatele proaspete, in sosuri, bucataria asiatica e „topita” dupa el. Este folosit si pentru infrumusetarea si intretinere in cosmetica. Inmoaie pielea, o regenereaza si o tonifica, dar este bun pentru hidratarea pielii din zonele mai sensibile, sporeste bronzul, il intensifica.

Asadar, uleiul de nuca Cardinal este un ulei extravirgin esential pentru sanatate si diete, usor de procurat si cu niste calitati pe care cu greu le poti gasi la alte tipuri de uleiuri comune.

Dave Kunst

Kunst este prima persoana care a fost verificata si a mers in jurul planetei intregi. El si-a inceput calatoria in 1970, impreuna cu fratele sau, mergand peste 23.300 kilometri pana cand a reajuns acasa in Minnesota, in 1974. Cand au plecat de acasa, fratii aveau la ei doar 1.000 de dolari americani si un catar pentru a cara bagajele. Cei doi au avut parte de experiente incredibile, de la vizitarea printesei Grace de Monaco, pana la a duce catarul pana in venetia si devenind primii non-asiatici care au parcurs Trecatoarea Khyber de la Alexandru cel Mare incoace. Insa tragedia i-a lovit atunci cand au ajuns intr-o zona izolata din Afghanistan. Bandele locale au deschis focul asupra lor, omorandu-l pe John si ranindu-l grav pe Dave, care a supravietuit doar prefacandu-se a fi mort. Dupa ce s-a recuperat complet, Dave a decis sa continue expeditia. A mers de-a lungul Indiei, prin Australia, dupa care a zburat spre California si a ajuns acasa. A folosit 21 de perechi de incaltaminte si a tinut un jurnal cu semnaturile tuturor primarilor din orasele unde petrecere noaptea. Acum, Kunst traieste o viata linistita alaturi de sotia sa, pe care a cunoscut-o atunci cand strabatea Australia.

Pasi de facut daca vrei sa ai un magazin haine online de succes

Inainte sa incepi sa aprovizionezi un magazin haine online cu produse, trebuie mai intai sa testezi doar cateva exemple si sa vezi daca merita. Nu le testa pe clienti ci testeaza-le singur si cu ajutorul prietenilor pentru a sti exact ce preturi sa pui pe ele. De aici se poate afla foarte simplu daca mai exista produse similare, ce preturi au si cine le comercializeaza, prin ce sistem.

Studiul de piata pentru un magazin haine online se poate face chiar si cu ajutorul site-urilor de tipul ocazii, olx, pentru a da un pret mare la inceput si a ajunge prin ajustaj la pretul corect al produsului. Dupa ce studiul de piata a dat niste rezultate concludente te poti apuca sa pui bazele unui magazin haine online, dar numai dupa ce ti-ai definit un buget clar pentru investitie. Daca nu prea ai bani e bine sa nu te avanti in online si sa vinzi in offline prin ce metode crezi tu ca sunt mai profitabile. Bugetele mari deja permit ca vanzarea sa fie facuta de retaileri, asa ca importurile vor fi principala ta preocupare.

Un magazin online nu e neaparat un portal imens cu nspe mii de categorii, ci poate fi un simplu site de prezentare pentru produsele respective. Daca produsele vandute sunt tip handmade si sunt facute de persoana care vinde trebuie sa se inceapa cu un blog, care mai apoi sa fie transformat in site de prezentare, cu un public tinta corect definit si analize permanente de trafic si de „gusturi” ale publicului-ce se cumpara cel mai mult, ce nu se cumpara, care produse nu sunt pe placul clientilor, ce le-ar place sa cumpere de la tine. Oricat de mic sau de mare ar fi magazinul online trebuie mai intai sa castigi increderea cumparatorilor si mai apoi sa aplici tehnici de content marketing.

Doar noi


Ce sunt si de ce sunt importante masinile de unelte?

In orice industrie exista foarte multe „ajutoare” fara de care munca si eficienta productiei nu ar putea exista. Unii dintre cei mai importanti prieteni si aliati ai lucratorilor din fabrici sunt masinile unelte, niste dispozitive moderne care pot sa eficientizeze foarte mult orice procese tehnologice. Masinile unelte sunt masini de lucru care modifica forma sau dimensiunea unor obiecte de prelucrat, tinand cont de productivitate, precizie a dimensiunilor si tipul de suprafete. Catalogarea masini unelte romania este un proces complex, asa ca ne vor rezuma la enumerarea a cateva exemple de masini unelte.

O prima clasificare imparte aceste masini in masini unelte Romania tipice, care prelucreaza lemn sau metal prin procedee caracteristice si masini unelte agregate, care au mai multe tipuri de scule ce sunt folosite pentru prelucrare simultana. Mai exista si centre de prelucrare, adica niste masini unelte care pot executa o gama larga de operatiuni si schimba sculele automat pentru a putea realiza procedee de prelucrare diferite. In functie de specializarea lor, distingem masini unelte romania universale, care pot prelucra in toate felurile diverse piese, dar doar in productii individuale sau cateva piese si masini unelte specializate, care prelucreaza doar anumite piese, fiind intalnite in productia de serie. De asemenea, avem masini unelte speciale care sunt destinate doar unor piese anume, ca forma si dimensiuni-se intalnesc in productia in masa, de serie. O alta clasificare utila pentru a putea sa va faceti o idee despre ce inseamna masini unelte este si cea dupa procedeul de prelucrare. In acest caz avem masini unelte conventionale, prelucrarea este conventionala, normala si masini unelte neconventionale.

Cele neconventionale se folosesc de cele mai noi tehnologii, superioare si automatizate, prezentand indicatori tehnologici de o calitate superioara. Desi par destul de complicate la prima vedere, aceste utilaje sunt deosebit de utile si de simplu de folosit de catre specialisti sau muncitori calificati, usurand foarte mult orice procese de prelucrare lemn si metal.

Oamenii care au ochii caprui au timpi de reactie mai buni

Timpii de reactie umani si anumite tipare de performanta in cazul unor anumite sarcini variaza in functie de culoarea ochilor. In urma unor teste facute pe 44 de barbati si 82 de femei s-a descoperit ca indivizii cu ochi de culoare inchisa reactionau mult mai prost la stimuli simpli si timpii de reactie erau mai mici. Si testele complexe pentru studierea timpilor de reactie au dovedit acelasi lucru.

Irisul de culaore inchisa indica reducerea timpilor de reactie in sarcini care implca viteza de raspuns fara acuratate. Indivizii cu ochii albastri pot sa aiba timpi de reactie foarte buni in sarcini care presupun gandire pe termen lung, cum ar fi strategii. Trasaturile interrelationale si culoarea ochilor au un rol esential in aparitia acestui delay. Nivelul de melanina din creier poate avea legatura cu nivelul de melanina din ochi, influentand diverse raspunsuri. Sensibilitatea la lumina poate fi un alt factor care determina astfel de relatii intarziate. Corneea este fara sange insa e sensibila. Ciudat sau nu, corneea este singura zona din corpul uman fara vase de sange. In schimb, corneea primeste toti nutrientii de care are nevoie prin canalele lacrimale, este sensibila, are foarte multe celule nervoase si abilitatea de a proteja ochiul si de a refracta lumina pentru o vedere clara.

O cornee curata este esentiala pentru a putea vedea bine si nevoia de claritate rezida undeva in afara lipsei de irigare. In ciuda faptului ca nu gasim nici un vas de sange la nivelul sau, corneea este plina de nervi. Orice rana sau lovitura provoaca dureri uriase si stricaciuni care nu pot fi reparate. Cea mai periculoasa este lovirea sau ranirea unei zone din interiorul corneei care regleaza fluxul de lichid care se acumuleaza permanent si trebuie drenat. Daca nu ar exista acest control, lichidul adunat in exces ar duce la edem corneal.