De unde iti iei haine frumoase online?

V-ati intrebat vreodata de unde isi iau produsele cei care vand haine tari cu eticheta marilor brand-uri?

Sunt foarte multe persoane care se lasa inselate la auzul numelui unei mari firme si incantate de pretul foarte mic isi cumpara haine frumoase dar care din pacate nu sunt nici pe departe asemanatoare cu cele care se vand in magazinele specializate. In primul rand calitatea produselor este indoielnica. Nu este normal ca o rochie dupa ce ai spalat-o de doua ori sa se decoloreze de parca ai pus inalbitor pe ea!!

Acest lucru nu s-ar intampla niciodata la o rochie de marca. Asta pentru ca pe langa numele brand-ului platesti si un produs pentru care se folosesc cele mai bune materiale.

 Am cateva prietene care isi cumpara atat haine cat si genti si parfumuri de pe net. Recunosc ca am incercat si eu o singura data. Mi-am cumparat un parfum. Stiam ca nu are cum sa fie unul original avand in vedere pretul care era de vreo 3 ori mai mic. Am fost curioasa sa vad cum este. Am facut comanda seara iar a doua zi la pranz m-am intalnit cu vanzatorul. Am platit produsul si am plecat grabita spre casa. Abia asteptam sa-l desfac. Ambalajul era identic cu cel original, nu am vazut vreo diferenta. Acelasi lucru si cu sticla. Mirosul era si el la fel doar ca era mult mai slab decat cel original. Avand in vedere suma pe care am platit-o pentru el este un produs ok.

Nu am incercat niciodata sa-mi iau haine sau alte produse. Consider ca nu te ajuta cu nimic sa ai in mana o geanta de 1000 de euro cand mergi cu transportul in comun. E putin cam penibil, nu credeti?

In fine, din cercetarile mele mai toate hainele si nu numai de firma sunt produse in China, India si
Turcia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu