Cum sa alegi aparate frigorifice de calitate fara sa faci rabat de la functionalitate?

Ne place shopping-ul. Asta e un lucru dovedit si pe care nimeni nu-l contesta. Insa si sesiunile de shopping pot deveni nu chiar asa de placute atunci cand nu prea stim la ce sa ne oprim, ce sa alegem, cum putem sa ne luam produse de calitate si la preturi cat mai bune.

Daca si tu te afli in fata unei dileme cand ai in fata frigiderele si combinele frigorifice atunci acest articol este o posibila usita de iesire dintr-o situatie frustranta pentru tine. In prima faza, trebuie sa stii clar care e bugetul alocat cumpararii unor electrocasnice mari sau aparate frigorifice, congelatore si combine. Daca nu ai prea multe pretentii 1000 de lei e suficient sa pleci acasa cu un articol electrocasnic cu cateva functii utile si functionare ireprosabila. Cand insa te gandesti la ceva mai sofisticat trebuie sa fii constient ca poti scoate din buzunar si de cinci sau sase ori mai mult, mai ales daca aparatele sunt incastrate in perete sau au dotari suplimentare. Apoi, daca aveti clar in minte cam cat puteti cheltui, al doilea pas e sa masurati cu seriozitate spatiul unde va fi pus frigiderul sau combina frigorifica. Daca nu aveti loc si frigiderul e mai mare, atunci va fi nevoit sa-l ocoliti, va loviti in el, puteti sa-i stricati functionalitatea.

Ulterior, trebuie sa vezi si ce fel de modele sunt pe piata, ce tehnologii au incorporate si care te avantajeaza mai mult. Nu e nevoie sa umbli prin magazine si sa pierzi timpul, e mai simplu sa o faci online, pe site-uri de tip comparator sau pe site-urile marilor retaileri. Intr-un final, e cazul sa te orientezi catre tipul de tehnologie incorporata si spatiul de depozitare sau congelare. Din start trebuie sa stii ca o combina frigorifica cu doua motoare e mai buna decat un frigider simplu si pentru ca are spatiu de depozitare mai mare, si pentru ca poate functiona autonom fiecare compartiment, in functie de ce ai nevoie. Daca preferi doua aparate separate, ai la dispozitie modelele combo, cu frigider si congelator langa. Costul energiei consumate e mai mare, dar spatiul de depozitare e mai mare decat la o combina frigorifica cu ambele compartimente incorporate intr-un singur aparat.

E foarte important sa alegi NO Frost in loc de sistem cu gheata, pentru ca aerul circula in interiorul frigiderului sau al combinei, apa e eliminata, iar alimentele sunt racite mai bine si temperatura e uniformizata. Mai conteaza si transportul gratuit oferit pana la destinatie si garantia sau postgarantia data de magazinul care vinde si de producator, serviceul si tipul de piese care sunt disponibile in general pentru schimb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu