Nunta intr-un ballroom – ce avantaje ofera?

Saloanele pentru nunti sau salile tip ballroom ofera avantaje indiscutabile pentru nunta, mai ales pentru cei care isi doresc un eveniment cu fast, elegant si luxos. Principalul avantaj pe care il ofera un ballroom Bucuresti este aspectul fabulos si stilul si designul elegant, care pot fi sporite sau puse si mai mult in valoare prin intermediul decoratiunilor speciale, luminilor si efectelor.

Locatiile de tip ballroom nunti, care de altfel pot fi folosite si pentru alt gen de petreceri cum ar fi botezurile, au de asemenea si avantajul ca au aer conditionat, astfel ca in sezonul cald temperaturile extreme de afara nu vor fi o problema in timpul nuntii, pentru ca locatia va conferi la interior temperatura optima pentru desfasurarea evenimentului. Un alt avantaj fata de nuntile organizate in aer liber, spre exemplu, este podeaua din salile de bal, care adesea este acoperita cu mocheta si ringul de dans din suprafete speciale, fiind facilitata astfel deplasarea invitatilor si dansul. Sacunele si mesele din salile de bal sunt dintre cele mai confortabile, iar atunci cand sunt imbracate cu huse si fete de masa sunt extrem de elegante, completand aspectul general de eleganta remarcabila al locatiei. Ballroom-urile pot oferi o nunta de vis indiferent de conditiile meteo.

Asadar, cu o nunta gazduita de un ballroom nu va trebui sa iti faci probleme pentru un plan de rezerva in caz ca in ziua nuntii cerul este acoperit de nori sau ca dintr-o data se porneste ploaia exact la sosirea invitatilor. Locatiile de nunta acoperite ofera mai multe variante pentru meniu, pentru ca nu veti fi limitati la feluri de mancare neperisabile la temperaturi inalte. De asemenea, veti putea folosi un cake bar unde ciocolata sa nu se topeasca. Salile de bal sunt foarte versatile si in general veti gasi o locatie potrivita pentru fiecare eveniment, fie ca aveti 50-75 de invitati sau 300.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu