Fii pe val cu haine si incaltaminte outlet de calitate

De cate ori n-ati auzit prin reclame despre produsul X, care e „ieftin si bun” ca asa spun toate gospodinele care l-au folosit. Imediat v-ati zis in minte: „ieftin si bun”, asa ceva nu exista, e doar o chestiune foarte inteligenta a publicitarilor ca sa cumparam produsul lor. In privinta hainelor, sa gasesti ceva ieftin si bun e chiar o performanta.

Sigur, prima data va ganditi la second-hand, care, intr-adevar, e ieftin si uneori e bun sau chiar mai bun decat marci cu pretentii la capitolul calitate. E o greseala comuna pe care site-ul romanesc mydressing.ro, un boutique elegant online, o lamureste prin prezenta categoriei „OUTLET”. Ca sa putem vorbi despre o haina outlet, ea trebuie sa fie noua, cu eticheta intacta cu toate specificatiile producatorului consacrat (de exemplu, H&M), sa respecte specificatiile brandului sub care este vanduta. Cel mai important aspect care le diferentiaza si mai mult de hainele second-hand este faptul ca produsele outlet au ramas pe stoc si nu s-au vandut intr-un sezon, sa spunem; ca atare, preturile sunt reduse cu pana la 70%, in cazul mydressing. In oferta outlet femeile si fetitele sau domnisoarele pot gasi haine pentru toate sezoanele de la Jones New York, Dressbarn, Calvin Klein si Talbots, Speedo sau United Colors of Benetton si multe alte branduri mari, de la 20 de lei pana spre 200 de lei. Marimile disponibile cuprind toata tipurile, pana la XXXL, existand si marimi speciale pentru gravidute. Barbatii si baietii se pot imbraca cu articole vestimentare de la Kenneth Cole, J.Crew, H&M sau Tommy Hilfiger, Land's End si Gap. Marimile sunt pentru toate varstele, la baieti, si pana la XXL la barbati. Reducerile practicate pe mydressing sunt de 15-20% sau chiar 70% pentru orice produs din gama Outlet.

La incaltaminte, ambele sexe au peste 500 de modele diferite de la firme de renume Bianco, Zara, Cherokee sau Ara cu marimi disponibile de la 34 pana la 42-47, la adulti, si de la 16 la 30 si 34, la copii. Toate produsele sunt 100% originale, garantia oferita e de 30 de zile, returul e acceptat si se poate face in 10 zile de la primirea produsului. Transportul e gratuit la prima comanda, dar si la comenzi ulterioare peste 60 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu