Intra pe Sebesinfo si fii la curent permanent cu Stiri Sebes pe gustul tau

Crezi ca in judetele sau orasele mai mici nu se intampla mare lucru? Vrei sa fii mereu conectat la cele mai noi informatii din Sebes? Alege Sebesinfo si nu scapa nicio stire importanta din orasul sau judetul tau. Pe sebesinfo gasesti mereu cele mai bune stiri Sebes, obiective, documentate, verificate, prezentate intr-o forma usor de inteles si mereu la zi cu toate modificarile aparute. Jurnalistii sebesinfo cauta zilnic cele mai bune surse, cele mai bune stiri pe care le prezinta apoi in cea mai buna forma.

Stirile Sebes acopera toate domeniile importante, de interes la nivel local, actualitate, administratie, sport, economie, monden, social, cultural, invatamant, politica, fiind postate zilnic imediat dupa ce evenimentul a avut loc. Pentru ca jurnalismul cetatenesc este o parte importanta a jurnalismului corect si obiectiv iar informatiile circula cu o viteza uluitoare, sebesinfo sprijina participarea activa a sebesenilor la informarea judetului, incurajandu-i sa posteze stirile lor imediat ce au luat parte la ele prin intermediul unei sectiuni speciale destinate Stiri Sebes de la cititori. Alte informatii importante care pot fi descoperite pe site sunt cele despre vreme, astrologie, se poate asculta si radio, exista galerie foto-video, o arhiva online foarte usor de cautat gratie motorul de cautare cu filtre din subsolul home page-ului. La toate articolele se poate comenta, se pot posta cele mai bune informatii pe Facebook, echipa sebesinfo asigurand o moderare echidistanta a forumului din subsolul fiecarui articol.

Pe site mai sunt si stiri din anumite zone ale judetului, asa ca acoperirea informationala este cu atat mai buna cu cat aceasta sectiune este actualizata in permanenta si cu ajutorul localnicilor. Fiecare informatie postata pe site este insotita de fotografii edificatoare, relevante, exista timpii postarilor afisati si momentul actualizarii, structura informatiei fiind simplu de parcurs si de citit de catre toti cei care poposesc pe site in cautarea informatiilor importante pentru ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu