Unde poti afla stiri online din Alba Iulia

Stiri online din Alba Iulia se gasesc pretutindeni evident in mediul online, iar ele contin informatii extrem de dverse. Chiar daca in ziua de azi jurnalismul tinde catre o mediatizare exacerbata a evenimentelor care nu au pic de amploare sau importanta si se pune foarte mult accentul pe ceea ce inseamna showbizzul romanesc, se exagereaza pe seama vedetelor cat si a intamplarilor din viata lor.

Stirile adevarate le putem gasi numai pe platformele adevarate, care se respecta si care ofera un continut civilizat cititorilor, fara a impune vizualizarea unor poze nud sau a unor imagini revoltatoare, care nu isi au locul intr-un context serios. Ce gasim insa in stiri online din Alba Iulia? Cu siguranta ca informatiile de interes general raman aceleasi, chiar daca unii doresc si stiri mondene, insa omul de rand se intereseaza de cele mai multe ori de politica, de vreme, de tot ceea ce inseamna schimbarile ce afecteaza viata sociala si nu in ultimul rand de incidente mai mult sau mai putin grave, calamitati si accidente in masa.

Alba Iulia este insa un oras in care se pare ca se fac multe exceptii de la regula de baza, avand in vedere ca frumusetea ei simpla si unica nu consta numai in faptul ca este orasul Marii Uniri, ori in faptul ca este vizitat in special de ziua Unirii, iar atunci au loc foarte multe evenimente. In Alba Iulia se afla nu mai putin de trei fortificatii din epoci diferite, in ordine cronologica, primul fiind Castrul Roman (aproximativ 106 d.Ch.), Cetatea Medievala (secolele 16 – 17) si Cetatea Alba Carolina de tip Vauban (secolul 18), care contureaza intregul ansamblu de aici. Aceste fortificatii formeaza asa-numitul „traseu al celor trei fortificatii” si totul, de la caramida si piatra folosite la temelia zidurilor, pana la structura cladirilor, aminteste de trecutul istoric al acestor locuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu