Cele mai importante magazine participante Black Friday 2015

Americanii deja s-au obisnuit sa stea la cozi uriase de Black Friday, Vinerea Neagra in care reducerile nu se mai opresc si oamenii se calca efectiv in picioare sa le prinda pe cele mai bune. In Romania, fenomenul care a isterizat toata America pentru 24 de ore, si asta an de an, s-a mutat mai degraba in online. Poate si pentru ca romanii s-au cam saturat de stat la cozi, poate pentru ca tehnologia moderna i-a facut sa fie mai comozi.

Daca in 2011, primul an cand eMag.ro a pornit revolutia discounturilor uriase, numarul firmelor care au intrat in joc a fost de maximum 6, anul acesta, in 2015, numarul de magazine participante Black Friday 2015 este de pana la 8-10 ori mai mare, fiecare dintre magazinele online venind de fiecare data cu oferte din ce in ce mai atragatoare, pentru toate buzunarele. Spre deosebire de primii ani, acum ofertele s-au diversificat si sunt si in online, si in offline, adica avem oferte exclusiv online, oferte exclusiv offline, si oferte pe care le gasiti si in online, si in offline. In 2015, primele pe lista de magazine participante Black Friday 2015 sunt cele de fashion, moda, haine si tot ce tine de tinuta moderna a doamnelor si a domnilor. Vorbim aici de vreo 20+ magazine de fashion, printre care si ultracunoscutele TinaR, Miniprix, KurtMann, Fashion Days sau Zorile Store-listele complete le gasiti online pe site-urile care se ocupa de acest subiect. Reducerile la haine, accesorii pot sa varieze intre 10-20% si chiar 80%, din cate se stie pana la acest moment. Si daca tot va imbracati la patru ace aveti nevoie si de incaltaminte de firma, asa ca nu lipsesc si cateva magazine participante Black Friday 2015 care vand pantofi, incaltaminte si accesorii, ca de exemplu Otter, Originals sau Ecco Shoes. Se mai pot cumpara ceasuri, parfumuri, cosmetice, bijuterii-de la Silverzone, Bio Cosmetics, Bio Portal, Cupio etc-genti accesorii de la magazine ca WatchShop, TopCeas, Time24 sau The Bag Shop, carti, de la marile edituri care au si magazine online, jucarii, articole copii, de la Noriel, Bebe Bliss sau Nichiduta-listele complete pe site-urile care abordeaza acest subiect.

Totusi, cele mai populare categorii de produse vor fi si anul asta electronicele si electrocasnicele. Aici vom revedea ofertele fabuloase ale eMag, evoMag, PCGarage, Altex, Domo, Flanco-se ofera reduceri si offline sau doar offline la magazinele fizice, exclus eMag, care e doar online. Interesante vor fi si discounturile oferite la articole pentru casa, decoratiuni, asternuturi, prosoape, cadouri-se pot lua de la E-Cadou, USBMania, FunGift etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu