Vrei sa mergi la schi iarna asta?

Una dintre cele mai placute activitati din timpul unei vacante petrecute la munte este schiatul. Mersul la schi este foarte bun pentru sanatate, partiile sunt numai bune atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti. Statiunile au locuri perfecte de cazare, asa ca nu va ramane decat sa va bucurati de mantia alba de zapada care a imbracat cele mai minunate locuri pentru un concediu de vis. Daca este o zona din Europa unde merita sa ajungeti in iarna aceasta, in vacanta de Craciun aceasta este Austria.

Alpii austrieci au peisaje care iti taie rasuflarea, partii perfecte si unitati de cazare cu servicii impecabile si facilitati nenumarate de care oricine se poate bucura la preturi pentru toate buzunarele. Ofertele de Ski Austria sunt perfecte si pentru snowboard sau alte sporturi extreme pe zapada, dar si pentru drumetii si plimbari alaturi de familie si prieteni. Cele mai bune locuri unde se poate schia in voie sunt Carinthia si Salzburgerland, avantajul cumpararii de pachete turistice Ski Austria tine de prezenta partiilor mai domoale pentru familie, dar si cele mai periculoase, doar pentru profesionisti, pozitionate pe culmile inalte ale Alpilor austrieci.

Partiile negre si cele pentru incepatori, cu zapada groasa sunt alte atractii turistice pe care Austria le are de oferit tuturor celor care sunt fani ai sportului de iarna. Toate partiile sunt iluminate, se schiaza si noaptea, pentru un schi de calitate se poate merge in Austria Superioara, Inferioara si Stiria. Doritorii pot participa la concursuri de schi, centrele de sporturi comercializeaza permise de acces la dotarile locale de schi astfel ca oricand sositi de sarbatori puteti sa schiati in voie pe ce partie doriti.

Mancarea perfecta si atmosfera primitoare din hoteluri si apartamente cu preturi de cazare ce pot porni de la 34 de euro pe persoane pe sejur, oamenii simpatici si bautura de calitate, obiectivele turistice numeroase sunt tot atatea motive sa alegeti Austria iarna asta. Concediul dvs. va fi unul perfect, va veti aminti peste ani de experienta placuta si veti putea invata si cate ceva despre istoria locurilor minunate si despre obiceiurile din zonele vizitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu