Cumpara unul din multele excavatoare de vanzare si nu vei mai fi nevoit sa inchiriezi utilaje de constructii

Daca ati fost vreodata pe un santier sau ati trecut pe langa unul ati observat o multime de utilaje constructii care misunau si ajutau muncitorii sa isi termine treaba mai bine si mai rapid. Cel mai folosit utilaj pe un santier este cu siguranta excavatorul, ideal pentru sapat pamant si extragere balast, nisip, piatra sparta si incarcat materiale. Excavatorul are avantajul ca este compact, are un design foarte bine gandit care ii permite deplasarea pe santier fara probleme, greutatea redusa si motorul puternic asigura o utilizare foarte eficienta si o rezistenta mare la uzura pe termen lung.

Unele firme inchiriaza excavatorul pe perioada in care au nevoie de el, cat tine santierul. Inchirierea este insa destul de costisitoare, nu gasesti in permanenta utilajele de care ai nevoie, poate nu sunt asa de bune si nici intretinerea nu este una atat de buna. In aceste conditii este mai bine sa cauti excavatoare de vanzare, cumparate de la firme cu experienta in comercializarea lor, cum e si Titan Machinery. Cei de la Titan Machinery au excavatoare de vanzare pe care le poti folosi oricand doresti, te poti ocupa de intretinerea lor, le poti depozita cand nu sunt folosite si poti amortiza investitia initiala intr-un timp scurt daca ai de lucru. Cele mai bune excavatoare sunt cele pe pneuri, cu performante crescute atat la sapaturi, cat si la ridicare si incarcare.

Motoarele puternice Diesel si pasarela de acces pentru operator, orificiile ecologice de scurgere pentru ulei, forta de tractiune cea mai buna din clasa lor sunt cateva dintre avantajele care evidentiaza noile excavatoare pe pneuri. Saparea rapida, cabina confortabila si siguranta in exploatare transforma excavatoarele pe pneuri in cele mai eficiente si mai bune utilaje constructii, ideale pentru cele mai grele lucrari si pentru orice tip de santier.

Firmele care le vand asigura si service autorizat, accesorii si piese de schimb noi, toate excavatoarele au garantie, se livreaza rapid, vin de la producatori de top si pot fi folosite fara probleme in orice conditii atmosferice gratie materialelor de calitate din care sunt fabricate componentele externe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu