Care este rolul balsamului de par?

Trebuie sa recunosc ca pana nu demult, eu am ignorat, practic, complet sa ma informez despre balsamurile pentru par, chiar daca am un par foarte fragil si imi creaza multe probleme atat pentru intretinere, cat si pentru coafat. Evident, am incercat si eu diferite masti, diferite vitamine si retete oferite de prietene, insa nu s-a schimbat mare lucru, parul meu a ramas la fel de dificil de coafat dimineata, iar nervii sunt la maxim cand mai intarzii si la serviciu.

Pana cand, acum cateva saptamani, eram intr-un magazin de cosmetice, imi alegeam un nou sampon, cand nu am ignorat ca de fiecare data sectiunea cu balsamuri matrix. Sincer, nu intelegeam care ar fi rolul unui balsam, din moment ce exista un sampon, de ce ar mai fi nevoie sa folosesc si un balsam de par? Nu este samponul suficient de bun? De ce sa aplic pe parul meu, dupa clatire, balsam, ca sa obtin efectul dorit? Totusi, am trecut peste scepticismul meu si mi-am zis ca nu ar fi rau sa incerc ceva din gama de balsamuri matrix. Deoarece de la Matrix obisnuiesc sa-mi iau si samponurile, mi-am zis ca nu am nimic de pierdut. Dintre toate acele balsamuri matrix prezentate, mi-am ales unul cu ulei de argan, pe care scria ca este potrivit pentru toate tipurile de par. L-am incercat in dimineata urmatoare.

Trebuia sa ma coafez pentru a merge la serviciu si ma pregateam moral pentru dificultatile cu care eram obisnuita, insa nu s-a intamplat astfel, se pare ca balsamul si-a facut efectul. Parul meu devenise mai moale si mai ”ascultator”. Totusi nu sunt de ignorat balsamurile pentru par, chiar daca folosesti un sampon care este bun, un balsam isi va face imediat efectul si vei scapa de multe batai de cap la coafat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu