Inlocuieste la timp vechile polizoare cu unele unghiulare de calitate, comandate online

In atelierele mari si in fabricile, unde e nevoie de o prelucrare rapida si eficienta a fiecarui produs sau a pieselor care-l vor forma, sculele si utilajele folosite trebuie sa fie de calitate si cat mai rezistente. Cum volumul mare de lucru prespune inlocuirea lor la o anumita perioada pentru ca se uzeaza sau pentru ca devin depasite tehnic ar trebui sa fii pregatit mereu cu produse profesionale pe care sa le oferi muncitorilor. Pentru ca preturile sunt destul de mari aceste echipamente pot fi cumparate si din timp, cand mai apar oferte bune pe diverse site-uri de profil. De exemplu, poti gasi o oferta polizor unghiular cu un pret foarte bun la Logodepot, magazin online specializat in comercializarea de masini si unelte de lucru pentru toate domeniile.

Cu polizorul unghiular se poate taia si slefui, mai e cunoscut si sub denumirea de flex, actionarea sa poate fi electrica sau pneumatica, avand disc abraziv care se roteste foarte repede. De ce i se spune unghiular, pentru ca are un angrenaj unghiular care actioneaza discul abraziv. Aparut pe piata inca din 1954, polizorul unghiular isi face treaba si astazi, se gaseste prin toate fabricile si atelierele, este util, usor si sigur de folosit si permite o prelucrare foarte simpla. Viteza periferica a discului ajunge la maxim 80 m/s, consumul de energie e redus, viteza la mers in gol ajunge si la 12000 rpm. Pe site-ul celor de la logodepot sunt de gasit mai multe modele in oferta polizor unghiular, cu diverse diametre ale discurilor si specificatii tehnice potrivite pentru orice tip de afacere.

De asemenea, site-ul are transport rapid si livrare in cele mai bune conditii, preturi mici pentru produsele din aceasta categorie, consultanta permanenta si suport pentru alegeri inspirate si calitate garantanta pentru toate produsele din oferte. Pentru mai multe detalii tehnice despre polizoarele din oferta si comanda rapida online puteti intra oricand pe site-ul oficial al firmei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu