Ce sa nu faci in Paris pe durata sejurului in apartamente in chirie disneyland

Ocazia de a locui intr-unul dintre numeroasele apartamente in chirie disneyland oferita de catre www.aeroshuttletransfers.ro nu trebuie ratata, fiindca poti sa vezi cum se traieste in Paris si sa te bucuri de o vacanta inadita. Fiindca operatorii vorbesc limba romana si ofera asistenta la organizarea sejurului, trebuie sa bifezi cat mai multe atractii de pe lista imprejurimilor Parisului si din centrul acestui oras boem.

Sarmul Parisului este seducator si a devenit legendar. Pe buna dreptate: cafenelele primitoare, buticurile atragatoare, muzeele faimoase si restaurantele de multe stele, fac din Paris o capitala plina de inspiratie, care te invita parca sa contractezi unul dintre apartamente in chirie disneyland.

Dar, asa cum asiaticii sufera de celebra deziluzie Paris, atunci cand vad orasul si se vad inconjurati de o realitate care nu seamana cu imaginea boema pe care o ilustreaza filmele si articolele despre Paris, si tu poti sa suferi o mica deziluzie. Cand te vei vedea inconjurata de turisti in pantaloni scurti si tenesi albi, dand o avere pe pranzuri in restaurante cu o reputatie impecabila si asteptand ore intregi pentru a intra in muzee cu milioane de obiecte expuse, Parisul nu iti va mai parea atat de boem. Cum sa eviti aceasta situatie cand te cazezi in apartamente in chirie disneyland? Citind urmatoarele sfaturi.

Nu face cumparaturi pe Champs-Elysee, ci cauta buticuri care vand haine hautecouture. Le vei gasi pe stradutele laturalnice, mai ales in cartierul Marais.

Nu face rezervare la restaurantele cu stele Michelin, ci cauta sarmantele bistro deschise de catre cei mai faimosi bucatari in arondismentul sase, unde poti gusta cel mai parizian foie gras terrine.

Nu iti petrece sejurul la cozile de la Luvru si Muzee D'Orsay, ci cauta sa vizitezi muzeele mai mici si mai putin cunoscute din Paris, in timpul sejurului tau in apartamente in chirie Disneyland. Cele mai bune optiuni: Musée de l'Orangerie, Musée Marmottan si Musée Rodin.

Nu purta pantaloni scurti si tenisi albi! Ca ne se fait pas, chiar daca asa ai vazut in pozele cu hipsteri francezi.

Daca tii cont de aceste sfaturi atunci cand vizitezi Parisul si imprejurimile sale, vei avea parte de o vacanta minunata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu