Cantar pentru macara

Macaralele sunt instalaţii de ridicat utilizate la manipularea sarcinii prin ridicarea neghidata pe verticala si deplasarea pe orizontala. Gradul de complexitate al unei macarale depinde de numarul miscarilor si de mijloacele cu care se realizeaza aceste miscari, adaptate in general la necesitatile tehnologice ale fluxului de lucru in care este integrata macaraua.

Cand fiabilitatea si precizia sunt necesare alegerea ideala este un cantar macara.

Intotdeauna cand avem nevoie de un astfel de aparat este recomandata achizitionarea unui echipament fabricat conform unor tehnologii moderne si recunoscute international la standarde de calitate net superioare privind precizia,robustetea si fiabilitatea pentru o incredere sporita atunci cand este utilizat in sfera industriala sau comerciala de cantarire. Cantarele macara pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior. Piata cantarelor macara este vasta. Se pot achizitiona cantare macara de mare capacitate robuste insa usor de utilizat, rezistente in conditii de praf sau ploaie.

Cantarele de macara sunt cunoscute si sub denumirea de cantare electronice pentru sarcini suspendate. Cantarele macara, sunt in general cantare de mare precizie, de diferite capacitati (de la cateva kilograme la cateva tone, de la 300 la 9000 kg) si echipate cu accesorii de ridicare. Reprezinta Solutia eficienta de cost pentru cantarirea sarcinilor mici si medii. In general functiile acestui tip de cantar sunt: conversie net/brut si kg/lb Totalizare; verificare tolerante +/-, cantarire procentuala, numarare bucati (1.500.000 diviziuni rezolutie maxima), Hold si Peak (memorare varf de sarcina).

Principalele avantaje oferite de cantarele pentru macara sunt: durabilitate mare (fara costuri de intretinere), design avansat (care permite operarea intr-un mod facil), posibilitate cantarire in mediu intern sau extern, plug&go (fara timpi de asteptare la pornire), constructie robusta pentru siguranta marita), transfer date colectate, capacitate de memorare crescuta. Cantarele macara sunt operate in siguranta fiind prevazute cu un cablu de legatura intre unitatea de comanda si cantar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu