Studii stiintifice demitizate care ar fi facut viata uimitoare

Sexul oral le face pe femei mai fericite. In 2012, stiinta le-a dat pe tava barbatilor ceea ce isi doreau sa auda se zeci de ani. O cercetare care a implicat 293 de femei a dezvaluit ca lichidul seminal masculin avea calitati antidepresive, de unde si efectul foarte bun asupra femeilor care faceau sex oral. Femeile erau fericite ca isi pot satisface barbatul, barbatul tremura de placere pentru ca i se facea sex oral, ambele parti erau castigate.

Studiul s-a dovedit doar un mit. Alt studiu a dovedit ca era vorba de sexul neprotejat si nu despre cel oral. Femeile care au facut sex neprotejat erau mai fericite decat cele care au intretinut relatii sexuale protejate, dar au mai existat si alte voci care sustineau ca lichidul seminal masculin nu are legatura cu depresia. Studiul trebuia cumva reluat si modificata cantitatea de lichid seminal primita in timpul sexului pentru a putea vedea daca se modifica rezultate, lucru imposibil de pus in aplicare. Cu toate ca parea frumos ca barbatii sa detina secretul fericirii chiar in pantaloni, stiinta nu a fost de acord cu aceasta stare de fapt. Mancatul ciocolatei va asigura un premiu Nobel. Toata lumea iubeste ciocolata si toata lumea adora ideea de a deveni important fara sa faci nimic. In 2012, un studiu a decis ca in functie de cat de multa ciocolata se mananca intr-o anumita zona, tara, atat de multe premii Nobel se vor obtine.

Intr-adevar, ciocolata ne ajuta sa gandim mai bine, insa nu ne poate transforma in genii. Autorul studiului a recunoscut pana la urma ca ciocolata nu presupune o functionare a creierului mult mai buna. Mai grav e ca autorul studiului a folosit si doua seturi de date care nu aveau nicio legatura. Cu toate astea, au fost destui naivi care au mancat ciocolata in disperare ca sa devina mai destepti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu