Online sau offline? Unde poti vinde mai repede si mai usor?

In momentul in care ai un produs de vanzare si vrei sa il dai cat mai repede ai la indemana doua modalitati: fie te folosesti de Internet, fie alegi varianta clasica si mergi la un ziar sau raspandesti vestea ca vrei sa vinzi ceva. In varianta moderna poti sa apelezi la site-uri cu anunturi gratuite unde se pot face vanzari diverse, acestea actionand ca un fel de intermediar virtual, care are grija sa iti transforme banalul anunt intr-o opera de arta. I se ataseaza imagini, harta pentru localizare, formulare de contact, chiar butoane speciale de negociere si propunere pret din partea clientului, informatiile sunt structurate inca de la postare, prin formulare speciale si campuri preformatate.

In plus, fiecare anunt se poate reposta gratuit, prin reinnoire, se pot promova anumite anunturi cu bani, sa apara mai sus in lista de rezultate afisate pe respectivul site, postarile vor fi indexate in scurt timp si in Google, motorul de cautare cel mai folosit, astfel ca in doar cateva zile, la o simpla cautare veti gasi propriul anunt. Pe de alta parte, in online gasiti si forumuri sau portaluri specializate unde puteti sa dati de veste ca aveti ceva de vanzare si puteti sa discutati si cu alti vanzatori care poate au produse similare sau au vandut in trecut articole asemanatoare cu ale dvs. In varianta offline, nu aveti decat sa mergeti la un ziar care publica anunturi de mica publicitate, sa lasati textul anuntului, care va fi in general scurt, nu ca in online unde practic limitele pot fi si infinite, daca o permite administratorul site-ului si unde se pot posta cate anunturi doriti fara nici un cost. Sau, daca nu vreti sa cheltuiti, puteti sa spuneti rudelor si prietenilor ca vreti sa vindeti sa zicem o bicicleta si asteptati sa vedeti ce se intampla.

Indiferent ce vreti sa dati altcuiva, site-urile de vanzari diverse sunt mai eficiente si va ajuta sa nu mai asteptati pana cand se raspandeste zvonul sau sunt citite editiile de ziar unde platiti aveti afisat anuntul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu