Cuptoarele incorporabile electrice, electrocasnicele care fac minuni in bucatarie

Nimic nu se compara cu o mancare gatita ca la mama acasa, la un cuptor pe gaz sau clasic, de la tara. Preparatele sunt mai gustoase, retetele sunt mai usor de pus in practica cand ai asa un ajutor. Din nefericire, cei care stau la oras nu au cum sa aiba asa ceva tot timpul, asa ca apeleaza la electrocasnice mari, in speta la aragazuri si cuptoare mai mult sau mai putin sofisticate. Si cum locul in bucatarie e o problema la bloc, nu ai cum sa refuzi un cuptor incorporabil de la rombiz.ro.

Magazin online cu o gama variata de produse electrocasnice pentru toata familia, rombiz.ro are in oferta cuptoare electrice simplu de utilizat si de montat, care se intretin fara costuri mari si rezista in timp chiar si la o utilizare frecventa. Avantajele cuptoarelor electrice tin de gatitul mai sanatos si mai gustos, de prezenta unui termostat care regleaza temperatura din interiorul spatiul de gatire pentru a fi mereu constanta. Coacerea este mai rapida, uniforma, nu exista riscul arderii preparatelor, prajiturile, preferatele micutilor ies mai pufoase si mai bune. Rotisarea este si ea mai eficienta, intrucat aerul fierbinte se plimba in jurul carnurilor si coacerea e mai puternica, dar si mai delicata.

Consumul electric este mic, capacitatile ajung si la 50-60 de litri, exista grill si timer pentru a putea pregati orice fel de mancare, ventilatorul asigurand circulatia constanta a aerului in jurul celor introduse la cuptor. Functiile speciale de care dispune cuptorul de acest tip includ pe cea de decongelare si incalzire rapida, inferioara si superioara. Curatarea interioara poate fi facuta cu produse obisnuite sau e automata, depinzand de model, garantia oferita e in general de doi ani, asa ca orice defect se poate repara. Nu ocupa spatiu mult, gatitul este sigur, accidentele in bucatarie fiind practic imposibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu