Moda femei pentru anul 2016

Iarna da semne ca se apropie de final, asa ca va trebui sa ne punem rapid la punct garderoba de primavara-vara si sa ne adaptam rapid noilor schimbari dictate de marii creatori de moda si designeri.

Anul acesta, trendul retro va continua fara probleme, va readuce in atentia doamnelor moda femei din anii 20 sau 80, fiind dublat de un trend minimalist, dar oarecum sofisticat, cu topuri cu volum, maneci cat mai largi si fuste scurte si umflate.

Stilul romantic revine si el in forta, detaliile inspirate din natura fiind puse in evidenta mai ales la fustele cu aplicatii florale, din petale textile. Elementele clasice si materialele metalice se impletesc cu un stil urban tip city girl, cu haine lejere si moderne, putand fi imbracate si la birou si la o iesire cu prietenii.

Pentru moda femei 2016 designerii recomanda purtarea unor rochii sac, trench, fuste sau jachete cu accesorii XXL, tocuri ianlte, talpa groasa, genti supradimensionate.

Cromatica asociata tinutelor city girl este una neutra, incluzand culori precum roz sau nisipiu. O alta tendinta interesanta este cea sport elegant, indreptata spre casual, insa cu o feminitate pe care nu o regasesti la prea multe elemente vestimentare actuale.

Isi fac loc fara probleme detalii glamour alaturi de liniile sport, tesaturile comune sunt combinate cu cele de lux, hanoracul merge perfect langa un roz fuchsia si albastru electric. Adaugati si maieurile cu paiete, jeansii si colantii, rochii scurte peste colanti si tenisi.

Stilul soft tailoring va domina 2016 in materie de moda, imprumutand elemente din garderoba barbatilor, precum pantaloni largi, camasi albe, imprimeuri reduse ca aparitie, cravata si palaria. Romantismul se va regasi in fiecare dintre aceste stiluri prin volane din satin sau ul, suprapuneri de matase fina, linii simple si culori cat mai stralucitoare.

La capitolul rochii, primavara va veni cu o lejeritate la capitolul alegerea culorilor, dar si in privinta croielilor; pantalonii vor fi cat mai largi, deasupra gleznei, croielile dau un aspect bufant, se opresc nu departe de genunchi, imaginea lor fiind apropiata de a celor de calarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu