Ai tenul uscat? Solicita un tratament pentru ten uscat la Hebra Dermatologie

Iarna este anotimpul in care tenul nostru are cel mai mult de suferit. Temperaturile scazute, schimbarile climatice rapide, diferentele mari de temperatura in casa-afara, dar si lipsa unei hidratari adecvate pot duce la uscarea tenului. De asemenea, uscarea tenului poate aparea si ca urmare a folosirii unor tratamente cosmetice inadecvate pentru tipul de ten, dar si a unor cosmetice pentru machiaj ce contin substante care ataca pielea sensibila a fetei.

Exista doua modalitati de manifestare a tenului uscat, prin aplicitate si prin deshidratare. Aplicitatea tine de secretia sebacee insuficienta, in vreme ce deshidratarea intervine ca o complicatie a acestei prime etape a uscarii. Tenul incepe sa fie aspru la atingere, celulele descuamate apar si ele, ridurile nu mai pot fi ascunse asa de usor, elasticitatea pielii fetei scade subit. Cea mai comuna modalitate de tratare a tenului uscat este aplicarea unei masti din diferite substante organice, extracte din legume, fructe, plante cu proprietati terapeutice. Ea se poate realiza acasa, insa efectele nu sunt intotdeauna cele scontate. De aceea se recomanda un tratament pentru ten uscat realizat intr-o clinica de dermatologie sub atenta supraveghere si instruire a medicului de specialitate.

Tratamentul consta in permeabilizarea pielii prin inlaturarea uleiului (sebum), a reziduurilor cosmetice si rezultate din poluare, reinoirea si repararea completa a barierei cutanate (epidermului) si in final introducerea in piele de substante care stimuleaza hidratarea si leaga apa de celule pentru a mentine pielea supla, sanatoasa si stralucitoare. In clinica Hebra Dermatologie puteti beneficia de un tratament pentru ten uscat extins pana la 6 luni astfel incat rezultatele sa fie sigure si de durata.

In cadrul programului nostru de hidratare a pielii veti beneficia de:

  • stabilirea medicului specialist dermatolog care coordoneaza programul consultatie initiala pentru evaluarea clinica a tenului, stilului de viata si ingrijire, corectarea diverselor afectiuni ale pielii (acnee sau rozacee activa, dermatita de contact etc.)
  • testarea computerizata initiala a proprietatatilor tenului, stabilirea regimului de pregatire pentru acasa 
  • 5 interventii de permeabilizare si stimulare celulara lunare - peelinguri cu acizi naturali sau microdermabraziune 
  • 5 controale lunare pentru recomandarea si monitorizarea regimului de tratament pentru acasa 
  • 7 testari computerizate ale proprietatilor tenului inainte de tratament, pe parcursul tratamentului, dupa tratament 
  • “coaching” (sfaturi) intre interventii, controale 
  • consultatie finala pentru stabilirea regimului de intretinere.

Rezultatele se vor vedea inca dupa primele sedinte, insa eficienta acestui tratament pentru ten uscat este garantata dupa finalizarea celor 6 luni de tratament. Pentru pret si posibilitatile de finantare accesati clinicadermatologica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu