Redecorarea locuintei tale este mai simpla daca optezi pentru fototapet

Te-ai saturat de pereti colorati sau albi si de tapetul traditional, foarte greu de intretinut? Vrei ceva mai creativ si mai usor de aplicat? Opteaza pentru fototapet pret bun, simplu de aplicat, fara ajutorul unui specialist. Fototapetul este un finisaj modern, imprimat pe hartie sau pe vinil, alte materiale rezistente, are rezistenta mai mare decat tapetul clasic, are microinsertii speciale care lasa peretele sa respire si previne formare mucegaiului in spatele acestuia.

Un fototapet pret este de preferat unei lavabile, de exemplu, intrucat poate transforma rapid si usor locuinta, investitiile in decorare nu vor fi prea mari, se poate aplica pe orice suport, caramida, panouri prefabricate, tencuieli, beton. Singura cerinta pe care suprafata pe care se aplica fototapetul trebuie sa o respecte este lipsa imperfectiunilor. Spre deosebire de lavabila, fototapetul se poate aplica si pe usi sau piese de mobilier, alte suprafete drept, le poate da o aura eleganta si va poate scuti de cheltuieli in plus. Indiferent ce gusturi aveti veti gasi mereu un tip de tapet cu fotografii pe gustul dvs., de la imagini urbane imprimate, rurale, peisaje, pana la elemente decorative sau modele florale.

Creatorii acestui tapet modern au gandit si versiuni pentru camera copiilor, asa ca puteti redecora complet camerele in functie de sexul micutului sau de pasiunile pe care le are. Pentru ca e rezistent la umezeala si caldura, fototapetul merge aplicat si in bucatarie sau baie, este simplu de personalizat, se pot crea modele pe gustul fiecarui client, cu poze personale. Ideea de baza este ca tapetul sa reflecte personalitate si pasiunile celui care-l detine. De asemenea, fototapetul are preturi accesibile, e o solutie mai ieftina decat vopsirea peretilor si nu aveti nevoie de specialisti care sa va ajute la montaj. Cele mai reusite modele le puteti gasi online, acolo unde puteti primi consultanta gratuita in alegerea fototapetului care vi se potriveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu