Iluminatul exterior are noi aliati: aplicele led, benzile led, lampile led

Iluminatul exterior este elementul care pune la incercare bugetul oricarei familii care locuieste la casa. Costurile prea mari pe care trebuie sa le suporte proprietarul sunt generate de consumatorii la care nimeni nu s-ar fi gandit ca pot umfla facturile: becurile normale. Desi sunt mici si nimeni nu le da importanta, becurile sunt cei mai de temut consumatori externi, consumand si cea mai multa energie electrica.

In plus, pericolele pandesc la tot pasul, pentru ca se incing foarte tare, pot genera usor un incendiu, o simpla scanteie distrugand garajul sau intreaga curte. De la inventarea ledurilor si becurilor cu leduri, toate aceste probleme au fost rezolvate pe loc. Daca si dvs. va doriti sa achizitionati cele mai ieftine si mai bune aplice led sau lampi led exterior sau benzi leduri exterior dati o tura printre rafturile virtuale ale magazinului online http://www.vreauled.ro/, specializat in comercializarea de corpuri iluminat exterior si interior si accesorii pe baza de led. Aplicele led sunt ideale pentru podele si pereti, se incastreaza imediat, se intaleaza usor, efectele vizuale fiind net superioare celor generate de becurile clasice. Pe site exista doua variante de lampi, iarasi foarte utile, lampa led exterior incastrabila si lampa led exterior acvatica, ambele cu design simplist si elegant, numai bune pentru iluminatul diferitelor obiective din exteriorul casei. Consumul de electricitate este redus, sticla rezista la orice socuri si la schimbarile climatice pentru ca este tratata cu substante speciale. Foarte bine aceste lampi led se pot folosi si pentru iluminatul fantanilor arteziene sau piscinelor.

O alternativa deosebit de utila si la indemana oricui sunt benzile cu leduri pentru iluminatul exterior, care pot avea fel de fel de culori, straluciri, jocuri de lumini, putandu-se conecta intre ele foarte usor. Accidentele nefericite sau electrocutarile sunt excluse si asta pentru ca ele functioneaza la 12V, au strat protector de silicon si nu vin in contact cu apa. Ledurile din componenta lor sunt foarte puternice, tip 5050, se pot taia din 3 in 3 leduri, avand si PVC ultraflexibil. Varianta RGB multicolor poate avea si transformator, conector si chiar telecomanda IR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu