Economiseste bani si inchiriaza o autoutilitara transport marfa

Pentru cei care au de transportat marfa mai tot timpul sau pentru cei care au o afacere care implica mutatul de mobila dintr-un loc in altul, rapid si in siguranta, cumpararea unei autoutilitare se poate dovedi o incercare pe care putini o vor accepta. Costurile mari pe care le au autoutilitarele si intretinerea dificila nu dau mari sperante celor care au nevoie de mijloace de transport moderne si rapide pentru afacerea lor.

La http://transportsigur.ro/, firma de transprot marfa si mobila cu cele mai mici preturi si cei mai experimentati angajati, puteti inchiria cele mai performante autoutilitare, eficiente, sigure si rapide. Autoutilitarele de 3.5 tone au si lift pe spate, la nevoie se pot aduce lize electrice pentru transport marfa pe scari, transportul se poate face intern sau international, soferii sunt special antrenati pentru a ajunge la destinatie cu marfa sau mobila in siguranta. Daca nu se doreste inchirierea unei autoutilitare cu sofer, se poate inchiria doar masina, care are toate reviziile facute la zi, este curata, are inauntru sisteme specifice de asigurare a marfurilor sau mobilei – la cerere, se poate incheia si o polita de asigurare valabila pe tot parcursul transportului. Comunicarea cu soferul, daca se angajeaza, sau cu baza se poate face prin intermediul celor mai moderne sisteme de comunicatii, GPS-se va sti mereu unde e autoutilitara inchiriata.

Fiind mici, autoutilitarele inchiriate pot sa mearga si prin centrul oraselor sau zone turistice, reducandu-se astfel timpii de transport. In cazul mobilei, optional, se poate apela si la specialisti care monteaza si demonteaza mobila, pot fi ambalate marfurile si bunurile transportate cu autoutilitara. Consultanta pentru a lua o decizie corecta si a stabili traseul cel mai bun si mai rapid e gratuita, exista mereu cineva care sa va asculte si sa va ofere cele mai bune solutii, iar preturile sunt cele mai mici de pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu