Cateva intrebari esentiale la care sa te gandesti inainte sa iei ceasuri dama

Ceasurile de dama sunt mai pretentioase decat cele barbatesti cand vine vorba de alegere si asta pentru ca si femeile au gusturi mult mai rafinate decat barbatii si prefera cu totul altceva. Inainte sa te decizi ce fel de ceasuri dama ai nevoie trebuie sa-ti pui o serie de intrebari la care sa raspunzi cat poti de sincer. In primul rand, ar trebui sa te intrebi ce buget ai alocat sau vei aloca cumpararii ceasuri dama. Relevanta sumei de bani pe care o vei cheltui pe un ceas este validata doar atunci cand ai deja in minte o marca si un tip de ceas.

In cazurile in care nu stii exact ce fel de ceas ti-ai dori, e bine sa cauti marca si tipul de ceas cu gandul la banii de care dispui si sa nu exagerezi numai de dragul unui nume. Apoi, e bine sa stii dinainte cand vei folosi ceasuri dama. Daca le vei cumpara doar pentru anumite ocazii, atunci poti sa alegi ceasurile cu bratari inoxidabile sau aurite, cu multe pietre pretioase. Daca insa veti lua un ceas pe care sa-l asortati cu tinuta zilnica si sa-l purtati peste tot, atunci el trebuie sa fie mai rezistent, sa dureze si sa aiba mecanismul perfect, pentru a nu ajunge sa interziati la o intalnirea importanta sau la o sedinta. De asemenea, cureaua de plastic sau piele este de preferat pentru un ceas purtat zilnic, cele mai sofisticate fiind ideale pentru ocazii.

Intreaba-te apoi si ce fel de personalitate ai si cand vei folosi ceasuri dama. Poti sa alegi un ceas sport, unul casual sau poate chiar unul elegant, insa niciodata nu vei putea asocia bijuterii foarte scumpe cu un ceas sport, dar nici prea elegante. Bijuteriile mai deosebite merg perfect insa cu ceasurile casual si elegante. Ceasurile elegante merg de minune mai ales la intalniri business. Daca te-ai decis si asupra stilului, trebuie sa te mai gandesti doar la materialele din care sa fie facute ceasurile. Aici ne referim la piele, metal sau plastic.

Ceasurile care sunt foarte rezistente sunt cele din plastic, calitatea depinde de metal sau piele. Ca sa iesi in evidenta poti sa alegi si un ceas ieftin, din plastic, dar care sa fie asortat si pus in evidenta de tinuta impecabila, eleganta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu