Avantajele saci vidat haine

Pe piata exista multe produse destinate diferitelor activitati din gospodarie, fiecare cu proprietatile lor si preturile mai mult sau mai putin bune. Totusi, alegerea clientilor, cumparatorilor se face mai mereu dupa un singur criteriu: avantajele respectivului articol, adica cam cat de eficient poate fi daca e folosit cum trebuie si ce raport pret-calitate exista. Mai simplu, cumparatorul isi muleaza obiceiul de consum dupa anumite tipare in care trebuie sa se incadreze produsele cumparate, denumite generic avantaje.

Daca e sa ne referim la un produs deosebit de util in orice casa, saci vidat haine, avantajele se pot referi la cat de mult spatiu poti sa economisesti, cat de repede se pot impacheta hainele, cate si cat de rezistenti sunt. Sacii de vidat haine reduc volumul hainelor cu mai mult de 70%, de unde si spatiul mai mare de depozitare din jur, unul dintre avantajele care e apreciat mai ales de cei care nu dispun de mobilier prea incapator. Un set de saci vidat haine poate asigura protectie 100% impotriva umezelii sau murdariei, insectelor, fara a fi nevoie de o investie prea mare in spray sau alte insecticide ori cutii de tot felul. Pe de alta parte, lucrurile care se pot depozita in acesti saci sunt foarte variate, de la paturi si perne, la haine sau diverse lucruri fara colturi sau fara margini prea ascutite. Se potrivesc foarte bine atat pentru utilizarea in casa, cat si pentru impachetarea inainte de calatorii, se utilizeaza simplu, prin vidare cu orice aspirator.

Compozitia materialului din care e facut sacul, polietilena si nailon, ii asigura o uzura mai grea si o rezistenta marita in timp, iar dimensiunile variate care ajung pana la 80x110 cm ii recomanda pentru aproape orice aplicatie. In plus, exista si variante parfumate pentru a scapa hainele de mirosul de statut sau pentru a le improspata mirosul, asa ca aveti toate motivele sa comandati si dvs. saci pentru vidat din magazinul online preferat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu