Impachetari anticelulitice pe care le poti face acasa

Celulita iti da batai de cap? Ai incercat mai multe tratamente anticelulitice si fara rezultatele dorite? Daca n-ai incercat si optiunea impachetarilor anticelulitice, este timpul sa o faci! Exista cateva tratamente anticelulitice usor de preparat acasa, eficiente si cu rezultate spectaculoase, daca sunt folosite cu recurenta.

Top 3 impachetari homemade care te scapa de celulita atat de inestetica:

Impachetarile cu cafea – este cunoscut faptul ca toate tratamentele anticelulitice se bazeaza pe cafeina. Asadar, ca sa fii sigura de un tratament anticelulitic eficient ai nevoie de o ceasca de zat de cafea si putin ulei de masline. Amesteca cele doua ingrediente si obtii o pasta pe care o aplici, de doua ori pe zi, pe zonele cu probleme. Impacheteaza zonele pe care ai aplicat pasta anticelulita cu folie alimentara. Poti, de asemenea, sa te acoperi cu un prosop cald sau cu mai multe paturi. Poti alterna, la fiecare 30 de minute, intre cald si rece: clateste-te cand cu apa calda, cand cu apa rece, pentru un rezultat mai bun si eficient.

Impachetarile cu argila – argila este bogata in substante active care ajuta la detoxifierea pielii, fiind un real ajutor in lupta cu celulita. Obtine o pasta de argila eficienta, astfel: amesteca doua plicuri de argila cu zeama obtinuta de la o jumatate de lamaie, o lingura cu ulei de masline sau ulei de migdale. Pentru rezultate spectaculoase in lupta cu celulita, inainte de a aplica pasta de argila, aplica o solutie de exfoliere a pielii. Poti folosi pasta cu zat de cafea amintita anterior, pentru o exfoliere corecta a pielii.

Impachetarile cu spirulina – cumpara capsule cu spirulina, piseaza-le pana obtii un praf fin. Amesteca acest praf cu ulei de masline si cu 2 linguri de crema pe baza de ardei iute. Aplica pasta obtinuta de cateva ori pe zi, pe zonele afectate de celulita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu