Cat costa o nunta astazi?

Sa faci o nunta in ziua de astazi este o reusita importanta atata vreme cat costurile pe care le implica sunt destul de piperate. De la banii ceruti de restaurante nunti si pana la decoratiuni si la imbracaminte, la banii dati la biserica, intreg bugetul nuntii este imposibil de planificat pana cand nu aveti toate cheltuielile terminate. Desi are o valoarea sentimentala mai mare decat suma de bani pe care o investiti in ea, nunta trebuie sa se incadreze pana la urma intr-un buget pentru ca mirii sa fie fericiti si dupa evenimentul unic din viata lor si sa nu se imprumute pentru a trai decent si dupa petrecere.

La restaurante Bucuresti ofertele abunda in reduceri si aranjamente care sa favorizeze cei doi insuratei, asa ca e mai usor sa gasiti o locatie care sa aiba de toate, la cele mai bune preturi si cu meniuri echilibrate. Insa pana la restaurante, cheltuielile incep cu rochia de mireasa, care e in jur de 1000 de euro, costumul mirelui in jur de 800 de euro. Apoi vine restaurantul si sala cu decoratiuni, baloane si fel de fel de adaptari tematice ale decorului existent, 2000 de euro, la care se adauga serviciile foto si video si invitatiile si marturiile, 2000 de euro si ele. Animatorii si formatia, daca nu e ofertia in pretul de achizitionare a locatiei restaurante nunti ii mai poate costa pe miri inca 2000-3000 de euro.

Per total, o nunta ca la carte, organizata frumos nu are cum sa fie sub 7000 de euro-9000 de euro. Dar, puteti sa economisiti daca alegeti sa faceti petrecerea de nunta duminica-salile libere si reducerile de 15% sunt marile avantaje ale petrecerilor de nunta organizate duminica. In loc de fantani de ciocolata puteti sa inchiriati mini-baruri cu dulciuri, la fel cum puteti sa alegeti un artist care nu are un nume asa de „greu”, dar care are un repertoriu bogat si diversificat-un astfel de artist nu cere mai multe de 800 de euro pe prestatia din noaptea nuntii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu