Eleganta si rafinamentul, atuurile unor invitatii de botez reusite

De obicei, la un botez se aduna multe familii pentru prima data de la nasterea copilului asa ca organizarea lui trebuie sa fie perfecta. Desi botezul e un eveniment putin mai intim decat nunta, invitatii trebuie sa fie pusi la curent cu toate informatiile necesare pentru a ajunge la timp si in locul potrivit in ziua cea mare. Informatiile importante sunt incluse in invitatii de botez, care pot fi formale sau mai fanteziste, creative.

Pe invitatie trebuie neaparat specificat numele copilului, numele parintilor, nasilor, locul si ora de desfasurare a botezului si a petrecerii de dupa marele eveniment. Cand vine vorba de alegerea unui anumit model de invitatii de botez, parintii se lovesc adesea de multitudinea de oferte si varietatea de tipuri si design-uri. Desigur, cei care nu au timp si nici prea multa inspiratie, pot alege invitatii de botez deja proiectate sau pot sa ceara unele complet personalizate, diferite.

Pe happycards.ro poti sa cumperi ce model de invitatie este mai potrivit pentru tine – ai peste 150 de modele diferite si ca design si din punct de vedere cromatic. De asemenea, trebuie sa fii atent si la tipul de hartie, la caractere, tipul de printare, culoarea hartiei si fotografia micutului, pentru ca invitatiile sa fie cat mai apropiate de viziunea ta despre cum arata invitatia perfecta. Solemnitatea momentului ii determina pe parinti sa prefere invitatii de botez elegante, in culori neutre, gri, alb sau bleu, roz. Pentru parintii mai extravaganti, se pot crea texte personalizate pentru interiorul invitatiei, foarte creative, se pot orna invitatiile cu mici bijuterii, cifre sau litere in relief, placute la atingere, sau mai simplu cu fundite personalizate cu diverse imprimeuri. Plicurile vor fi si ele la fel de importante, asa ca alegerea lor va fi la fel de grea – magazinul online amintit va pune la dispozitie multe modele interesante, cu personaje din desene animate sau personalizate, adaptate perfect tematic si cromatic invitatiilor.

De preferat ca inainte de a cumpara sa comandati o mostra, pe care happycards.ro o ofera cu cea mai mare placere – la fel si orice informatie sau neclaritate despre o viitoare comanda. In concluzie, cautati invitatiile de botez potrivite care sa anunte intr-un mod aparte evenimentul important din viata micutului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu