Cosmetice cu alge marine

Algele marine contin nu mai putin de 77 de minerale, constituind la ora actuala unul dintre cele mai complexe remedii pe care natura ni le ofera. Utilizate in produsele cosmetice naturale aceste organisme vegetale, adevarata sinteza a proprietatilor curative ale marii, pot sa amelioreze sau chiar sa vindece numeroase boli dermatologice.

Algele marine sunt considerate un adevarat elexir al tineretii vesnice. Algele marine sunt considerate de specialistii in frumusete, alaturi de bacterii, primele fiinte vii ale planetei Terra. Sunt considerate a fi o inepuizabila rezerva de materie organica, care se reinnoieste fara incetare. In compozitia lor se regasesc toate elementele chimice ale apei de mare. Se cunoaste faptul ca indiferent de specia din care fac parte, algele sunt extrem de bogate in minerale si vitamine, fiind prelucrate sub forma de produse cosmetice folosite in industria frumusetii. De la creme de fata, saruri de baie, tratamente corporale sau lotiuni tonice, produsele cosmetice cu alge marine sunt din ce in ce mai cautate de publicul feminin.

Produsele cosmetice pe baza de alge marine sunt bogate in oligoelemente, in saruri minerale si proteine. Utilizand cosmetice pe baza de alge se realizeaza o detoxifiere si o hranire a pielii, rezultatul fiind obtinerea unui ten sanatos si tanar, o piele sanatoasa si catifelata. Cosmeticele pe baza de alge marine sunt extrem de eficiente si in cazul celulitei reducand vizibil urmele acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu