Relaxeaza-te in tara sau in strainatate asa cum vrei tu

O vacanta reusita e cea la finalul careia poti spune ca te-ai distrat cat ai putut, ai vizitat cat ai putut si ti se pare ca pasesti intr-o alta lume cand ajungi inapoi in tara. Punand accentul pe turismul culinar si pe destinatiile turistice deosebite, pontictour.ro, agentia touroperatoare cu cele mai bune oferte de pachete turistice, la cele mai mici preturi, vine in intampinarea clientilor cu variante de circuit turistic dintre cele mai inedite, oferind posibilitatea turistilor sa viziteze mai multe locatii in aceeasi vacanta.

Pe langa avantajul vizitarii mai multor obiective turistice, circuitele turistice gandite de pontictour.ro sunt organizate tematic, fiind culturale, pentru pasionatii de golf, pescuit, de fotografie, de bucataria traditionala a locurilor in care ajung. De cealalta parte, avem circuite turistice doar pentru femei, pentru indragostiti sau pentru cei care au spus „DA!” in fata ofiterului starii civile, dar si circuite pentru studenti sau cu un caracter religios. De plida, de 8 martie puteti sa va duceti iubita sau sotia la Istanbul, in splendida Turcie, si sa petreceti 4 nopti la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus si turul orasului inclus in pretul de 199 de euro. Cu ocazia sarbatorilor pascale va puteti duce familia in Grecia, Corfu, si sa va cazati la hotel de trei stele, patru nopti, cu demipensiune si camera dubla pentru doar 189 de euro. In cadrul pachetului Corfu, bonus se primesc vizite la Salonic si Izvorul Sf Paraschieva, la Meteora, fiind incluse si participarile la Corfu Procesiune si Shopping.

Cu un charter asigurat de pontictour.ro puteti ajunge imediat, impreuna cu sotia si copiii la Sarbatoarea ciresilor in floare din Tokyo, Japonia, cu turul oraselor Tokyo, Kyoto si Osaka inclus, dar si cu o cina din cele cinci cu spectacol si participarea speciala a unei Maiko. Daca nu doriti sa parasiti tara, puteti sa profitati de oferta exceptionala Senior Voyage, Delta Dunarii si Dobrogea, avand ca destinatii Murighiol, sau Maramures-Bisericile din Lemn-Baia Mare, Transilvania-Bisericile fortificate sasesti-Sibiel, toate avand incluse patru nopti cazare, regim demipensiune si camera dubla standard.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu