Pregateste-te pentru sezonul estival cu un set cauciucuri vara nou-nout

Pe timp de criza chiar si soferii au inceput sa fie mai chibzuiti atunci cand trebuie sa-si echipeze masinile sau sa-si repare/schimbe piese care s-au uzat. Costurile foarte mari cu intretinerea si pregatirea masinii pentru fiecare sezon i-au determinat de conducatorii auto sa-si regandeasca strategia si sa se pregateasca din timp pentru echiparea masinii cu niste cauciucuri vara de calitate. Asa ca, cu putina rabdare si cautari pe Internet si nu in magazinele offline, se pot face economii chiar si de cateva sute de lei daca stii exact de unde sa cumperi cele mai ieftine cauciucuri.

La Anvelopes, magazin online care se ocupa de comercializarea de cauciucuri vara, iarna, allseason, dar si jante, accesorii, lanturi antiderapante, cauciucurile vin de la cei mai mari producatori de profil, sunt originale si noi, avand garantie de 24 de luni. In general, cauciucurile de vara sunt folosite cand temperatura depaseste 5-7 grade, si asta pentru ca in compozitia cauciucului sunt substante care determina intarirea sa la temperaturi mai mici. Odata cu schimbarea structurii suprafetei aderente, cauciucurile de vara nu vor mai avea aceeasi eficienta la tractiune si franare, asa ca niciodata nu este permisa folosirea de cauciucuri de vara iarna. Pe Anvelopes exista cauciucuri pentru toate marcile de masini care se gasesc pe piata romaneasca, consultanta e gratuita pentru alegerea setului de cauciucuri vara specific masinii, iar preturile promotionale te vor ajuta sa ai bani si de jenti noi sau alte accesorii. Latimea lor difera de la 5 la 445, inaltimea, de la 9.5 la 90, iar diametrul de la 10 la 30.

Comandarea este conditionata de crearea unui cont de utilizator pe site, in cativa pasi simpli, dupa care plasarea comenzilor se face imediat, din pagina fiecarui produs, in Cosul de Cumparaturi. Livrarea se face rapid, prin curierata, si e gratuita pentru Ploiesti, si contra cost pentru restul tarii, in functie de distanta pana la destinatar. Returul e permis, in maxim 10 zile de la primirea coletului cu setul de anvelope.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu