Depanarea laptopului, o treaba pe care doar profesionistii o pot face

Foarte util si usor de folosit, ideal pentru calatoriile de afaceri si pentru momentele in care vrei sa lucrezi si sa stai comod in pat, laptopul este cea mai avansata varianta de PC in miniatura. Avand toate componentele unui PC clasic, reduse la scara si incorporate intr-o carcasa dinamica, laptopul a devenit un accesoriu pe care oricare adolescent sau afacerist il are pe birou. Si pentru ca are componente hardware foarte fine si un sistem de circuite care se pot deteriora din cauza caldurii sau utilizarii excesive, laptopul se strica mai repede decat un PC.

Daca un calculator clasic se poate repara, in caz ca defectiunea nu este mare, si acasa, un laptop nu poate fi depanat decat intr-un atelier profesionist. In Bucuresti, la service laptop aveti mereu solutii pentru orice problema la laptop, la preturi avantajoase. Imediat dupa ce se face receptia laptopului, se evalueaza defectul, se face o diagnosticare, se verifica istoricul altor reparatii, stabilindu-se cu exactitate cauzele functionarii defectuoase. In functie de ce se gaseste la aceasta verificare amanuntita service onlaptop poate inlocui ecranul laptopului, poate repara placa de baza prin reballing sau poate remedia defectiunile de functionare ale placii video. Experienta echipei firmei de reparatii laptopuri din Bucuresti garanteaza o inlocuire tastatura sau touchpad sau inlocuirea HDD ca la carte, datele putand fi tranferate sau recuperate prin procedee specifice. Atunci cand problema care a dus la defectul de functionare provine de la software, se poate face o instalare de sistem de operare, o devirusare completa si recuperarea datelor importante.

Echipa service onlaptop ofera si servicii care includ upgrade de memorie RAM, curatarea de praf a sistemelor de racire, inlocuirea componentelor sau repararea lor, deparolarea si rescrierea Bios. Se mai pot repara balamalele laptopului si legaturile dintre ecran si tastatura, porturile de orice fel sau se poate inlocui bateria, unitatea optica, se poate face chiar si upgrade. Pentru evaluarea defectiunii, echipa de specialisti se poate deplasa si la adresa clientului dupa completarea unui formular online cu toate datele de identificare a adresei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu