Banii si fetele

‘Ne mananca zilele, banii’, precum ar fi zis si un Mihai Traistariu vesel si bronzat acum mai bine de zece ani, cand era in perioada de voga. Pana in ‘Tornero’, totusi, pentru ca de la acel moment faima i s-a urcat la cap. Fie ca vorbea in cunostinta de cauza sau nu, versurile cantate extrem de melodios de catre Mihai si o Romanie intreaga in anii 2000 sunt pline de adevar. Banii si fetele. Pana la urma, in jurul caror lucruri se invarte lumea azi?

In primul rand, aspectul financiar al vietii. ‘Trebuie sa ai bani’, asta-mi zicea mereu un bun prieten, si mi-a trebuit ceva vreme ca sa inteleg cat de pline de inteles sunt acele vorbe. Pentru ca al doilea lucru in jurul caruia se invarte lumea este sexul. Fetele, adica. Cui nu-i place sa vada sau chiar sa aiba langa el o fata frumoasa? Pana si noi, femeile, ne mai uitam dupa alte femei care arata bine sau care au ceva deosebit. Totusi, standardele de azi sunt poate mai mari ca intotdeauna, si ca sa obtii o astfel de femeie trebuie sa ai bani. Exact, precum zicea si vechiul meu prieten, banii sunt absolut necesari pentru obtinerea unei relatii, si pana la urma e cat se poate de corect. Femeile cauta siguranta, iar banii ofera fix acest lucru.

Asta e cercul vicios: n-ai bani, nu ai fete. Si in lipsa celor doua, precum zicea si domnul Traistariu care acum n-are - sau are - o coafura deosebita, ele-ti pot manca zilele. Bine, si prezenta lor are in mare parte acelasi efect pentru ca odata ce ai bani si femei trebuie sa stii ce sa faci cu cele doua, cum sa le intretii. Astfel, se pot concluziona urmatoarele: Mihai Traistariu este un fel de Nostradamus contemporan si, ca sa reusesti in viata, e bine sa stii cate ceva despre finante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu