Ce portofel din piele ti s-ar potrivi cel mai bine?

Vremurile se schimba, la fel si banalul portofel. Daca inainte cu ceva timp era doar un dreptunghi sau un patrat din piele ca un plic unde ne puteam pune banutii si bancnotele, acum un portofel piele orginal are pana la sase compartimente, are locuri speciale pentru Cartea de Identitate, pentru poza iubitei sau biletul cu ce trebuie sa cumperi de la piata. In prezent, exista patru tipuri de portofele, care se aplica si la un portofel piele si la unul din sintetic. Portofelul bifold are, cum ii spune si denumirea, doua parti atunci cand il deschidem, e mai compact, usor de purtat, cu un design obisnuit, practic.

Daca e sa ne gandim la un portofel piele bifold, atunci vom constata ca, desi are mai putin loc in interior pentru carduri sau fel de fel de acte, e mult mai usor de folosit si de asortat, de purtat intr-un pantalon chiar si mai stramt. Portofelul bifold se potriveste mai ales celor tineri, care il poarta in buzunarul de la spate – nu mai putin de patru modele puteti gasi si pe GrandPrix Original, magazin online care comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei si barbati si accesorii originale, cu un aer usor vintage, specific anilor 1960-1970, fix epoca de aur a sporturilor cu motor. Un alt tip de portofel piele este cel trifold, cu trei compartimente, mai voluminos, mai incapator insa nu asa de compact.

Cu siguranta nu poate fi purtat in buzunare cand e plin, asa ca se recomanda sa isi gaseasca locul in servieta sau intr-o geanta sic. E preferat doar de cei mai conservatori, traditionalistii care nu vor un portofel pe care sa-l pierzi prin buzunare. La randul sau, portofelul pentru calatorii e compartimentat pe verticala, designul e unul vertical, insa e mai subtire ca sa intre in buzunarul de la haina, sacou, costum. De obicei, il gasim la barbatii pentru care business si calatorie sunt deja cuvinte banale. Acum stii exact ce fel de portofel e mai potrivit pentru diferite tipuri de indivizi. Tu pe care l-ai alege?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu