Informatii utile si un voucher cadou

Cultura este una dintre cele mai importante mosteniri pe care generatiile anterioare ne-au lasat-o. Ea presupune o dezvoltare perfecta si egala a omului pe toate planurile, o slefuire comportamentala in acord cu valorile culturale si cele sociale. Culturalizarea este un proces care imbina atat componente creative, sociale, psihologice, cat si cele ce tin de comunicare, dezvoltare personala.

Tara noastra se incadreaza perfect in acest curent al culturalizarii prin diferite mijloace, un rol esential in acest proces deosebit de invatare avandu-l fundatiile culturale. Una dintre acestea este Fundatia Calea Victoriei 2007. Institutie culturala independenta, Fundatia Calea Victoriei 2007 isi propune sa invete si sa formeze spiritul cultural si critic al tinerilor si adultilor, oferind sansa tinerilor si copiilor sa participe gratuit la evenimentele sau cursurile organizate de fundatie. Dezvoltarea personala si formarea publicului sau se realizeaza prin metode interactive, complementare educatiei din scoli sau facultati, in cadrul atelierelor aplicate sau cursurilor structurate firesc, cu informatii usor de inteles si de pus in aplicare in realitatea sociala a fiecarui individ. Un avantaj al participarii la cursurile organizate de Fundatia Calea Victoriei 2007 este si achizitionarea unui voucher cadou pentru cursuri (el poate fi si valoric, cu o suma fixa).

Este suficient sa se precizeze in formularul de inscriere dorinta de a avea un voucher cadou, insotita de precizarea numeleui si e-mail-ului. La voucherele valorice, lucrurile sunt mai complicate pentru ca trebuie sa se discute cu reprezentantii fundatiei si sa se stabileasca o valoare peste care, daca un curs la care se va participa este prea scump, se va plati diferenta. Astfel, se va putea lua parte la cursuri si ateliere de actorie si cinema, antropologie si folclor, astronomie, arte plastice, costum si moda sau design interior si arhitectura. Pe de alta parte, cei interesati de filozofie si retorica, de dezvoltare personala si psihologie, fotografie, istorie, muzica, religie sau scriere creativa vor descoperi un spatiu propice pentru manifestarea si cunoasterea talentelor lor ascunse.

Daca valoarea cursului este mai mica decat cea a voucherului, diferenta nu se deconteaza. Valoarea este absoluta si nu se transforma in bani, iar fiecare voucher cadou se primeste pe e-mail sau personal, la sediul fundatiei, numai dupa ce taxa de curs a fost platita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu