Vrei o elasticitate a pielii mai mare si o finete de invidiat?

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman si, paradoxal, cel mai greu, avand in vedere cata piele este raspandita pe tot corpul. Dincolo de faptul ca ne protejeaza, pielea sufera si ea pe masura ce imbatranim, nu mai e asa de frumoasa si incepe sa se pateze, sa isi piarda elasticitate piele. O piele inestetica e poate cel mai mare cosmar pentru femeile care tin la aspectul lor fizic si incearca din rasputeri sa se mentina tinere indiferent de cati ani trec peste ele. In aceste procese de imbatranire a pieleii doua componente-cheie sunt esentiale in orice tratamente de prevenire a lor: colagenul si acidul hialuronic.

Colagenul se gaseste in tesutul conjunctiv si nu e altceva decat o proteina. Nu iti poti da seama cu ochiul liber ca pielea are colagan, la fel cum nici cand il gasim in tendoane, unde seamana cu niste corzi de fibre. El sustine vasele de sange, ajuta pielea sa fie fina si sa existe o elasticitate piele mai mare. Spre batranete, cantitatea de colagen din corp scade, sau e de o proasta calitate. Revenind la piele, ea are 70% colagen, insa cand procentul scade, scade si elasticitate piele. Si miscarea e afectata de cantitatile infime de colagen, pentru ca tendoanele nu se mai pot intinde asa cum trebuie. De cealalta parte, acidul hialuronic este un foarte bun lubrifiant si amortizor. Este prezent in ochi, valvele inimii si articulatii, evident. Administrarea lui sub forma de pastile e eficienta pentru ca mentine o piele sanatoasa, ochii puternici, ageri si articulatii ca la 20 de ani, vorba cantecului. Si tot el lupta si cu imbatranirea, impreuna cu atotputernicul colagen. Daca va ganditi ca e greu sa le iei pe amandoua si e cam scump, trebuie sa stiti ca magazinul naturist online Cufarul Naturii comercializeaza Colagen & Acid Hialuronic, un produs natural 100%, unic. Colagen & Acid Hialuronic are in compozitia sa colagen special in care exista si proteine, acid hialuronic sau aminoacizi esentiali, componente care lupta impotriva imbatranirii pielii si mentinerii sanatatii parului. Pielea va fi mereu elastica si neteda cu medicamentul natural Colagen & Acid Hialuronic, parul si unghiile vor fi protejate de actiunea negativa a factorilor externi, iar articulatiile si structura osoasa vor fi in permanenta pline de vitalitate. Astfel, veti arata mai bine, pielea dvs. va fi la fel ca in tinerete, iar parul si unghiile vor fi mai usor de intretinut. In plus, miscarea in aer liber nu va mai fi o problema, ea desfasurandu-se cu usurinta gratie unui sistem osos bine ingrijit.

De preferat sa fie utilizat acest produs dupa 25 de ani, atunci cand manifestarile incetinirii ritmului producerii colagenului sunt mai evidente. Tot colagenul cu acid hialuronic este raspunzator de coeziunea tesuturilor si organelor la nivel celular, conferind rezistenta mai mare pielii. Celulita si vergeturile, cosmarul femeilor, pot disparea si ele rapid cu produsul natural de la Cufarul Naturii, reducandu-se inflamatia si stimulandu-se circulatia sangelui in zonele afectate. Se recomanda administrarea unei pastile pe zi, dupa masa, cu suficient de multa apa. Tratamentul poate dura conform prescriptiei doctorului sau pana ca efectele incep sa se vada, nu mai mult de o cutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu