La ce sa fim atenti cand alegem mobila pentru living?

Livingul trebuie sa reflecte personalitatea noastra, sa fie primitor si elegant, rafinat, sa fie relaxant. Echilibrul este cheia obtinerii unei camere aerisite si frumoase, atragatoare, in care sa va faca placere sa stati atat dvs., cat si invitatilor.

Mobila de living trebuie sa fie de calitate, sa reziste si sa fie usor de intretinut, dar sa aiba si un aspect cat mai original, inedit. Spre exemplu, puteti sa va decorati si sa va aranjati livingul cu mobila living gen etajere si dulapuri, comode tv de dimensiuni reduse sau mari, biblioteci, masute living, insa trebuie sa aveti grija sa nu aglomerati prea tare camera pentru ca poate lasa impresia de neglijenta, de dezordine. Este de preferat mobilierul cu piese mici, cat mai multe spatii de depozitare si un aspect de ansamblu cat mai discret. Daca alegeti mobila clasica puteti sa o preferati pe cea care adauga si cateva accente moderne-forma si optimizare, in contrast cu structura si aspectul clasic, cu niste corpuri suspendate si o piesa de baza stabila.

Se pot adauga doua dulapuri verticale, cu usi glisante sau o biblioteca compacta, numai buna pentru spatiile largi si aerisite-are rafturi multe, cu usi sau fara usi, pentru a putea pune in ea cat mai multe carti sau obiecte personale. Cromatica este si ea foarte importanta. In primul rand, toata Mobila living trebuie sa se asorteze cu vopseaua sau varul de pe pereti, cu celelalte corpuri de mobilier din holuri sau dormitor. Contrastul e bun, insa nu trebuie exagerat, la fel nici adaugarea de mobila in culori prea stridente nu trebuie luata in considerare. De asemenea, cand alegeti mobila pentru living trebuie sa va ganditi si la utilitatea ei. Daca o canapea va este necesara, o luati, dar daca un fotoliu ar merge mai bine in living, atunci puteti renunta lejer la canapeaua grea in favoarea fotoliului mai usor de mutat si de intretinut.

Nu in ultimul rand, mobila pentru living ar trebui sa fie de comanda pentru a incapea perfect in spatiul disponibil si a nu se ajunge la zgarierea peretilor sau mutarea ei in alte zone ale locuintei pentru ca nu incape toata in living. In plus, la comandarea mobilei puteti personaliza totul, inclusiv modul in care arata si cromatica, asa ca posibilitatile de asortare sunt infinite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu