Un viitor fara griji incepe prin cumpararea unei case de vanzare alese cu atentie

O investitie facuta intr-o casa este una destul de riscanta. In primul rand, trebuie sa fim siguri ca ne place, ca are tot ce ne trebuie, ca e rezistenta si ca se poate amenaja asa cum ne dorim. In alegerea unei case trebuie sa tinem de cont de mai multe criterii pentru a nu sfarsi in a revinde proprietatea si a cauta iar luni la rand oferte peste oferte. Cel mai important criteriu pentru achizitionarea unor case de vanzare il reprezinta numarul de camere. Intotdeauna se alege cu gandul la viitor nu la prezent.

Daca, de exemplu, sunteti tineri si veti avea unul, doi, trei, sapte copii, nu veti lua o casuta cu doua camere si peste un an sau doi sa fiti nevoiti sa o vindeti si sa cautati iar disperati o casa mai mare. Casele pot varia ca numar de camere, la fel si pretul, asa ca alegeti si in functie de cati bani alocati cumpararii case de vanzare. Apoi, este important sa stim cam ce zona preferam, cat de linistita e, cum sunt vecinii, cat de usor se ajunge acolo, daca drumul e amenajat, daca nu sunt alunecari de teren. Nu trebuie sa cumparam case de vanzare in anumite zone doar pentru ca asa e la moda sa ai casa in Pipera, de exemplu, ci trebuie aleasa zona in care ne simtit cel mai bine, unde e si verdeata multa, aer curat, oameni de vaza si nu tarani de oras care nu dau doi bani pe vecini. Pentru familii, extrem de importanta e si apropierea casei de scoli, marketuri, parcuri sau mijloace de transport, spitale, policlinici.

Daca sotia sau copii au probleme de sanatate sau vor sa se relaxeze trebuie sa poata ajunge rapid la spital sau la locul de plimbare, parc, la locul de joaca, la fel cum e important si ca micutii sa fie la scoala in timp util. Si materialele de constructie din care sunt facute case de vanzare sunt de analizat la sange pentru ca de ele depinde rezistenta si comportamentul casei in caz de calamitati sau dezastre nedorite. Unele materiale sunt foarte rezistente, izoleaza termic si fonic, altele nu, unele case sunt izolate, altele nu, unele au instalatii electrice foarte sigure, altele nu.

Asa ca trebuie sa cercetati, sa va consultati cu un specialist prieten si sa alegeti doar casele cu cele mai multe plusuri la materiale de constructii. Suprafata casei va fi, nu in ultimul rand, un factor esential atunci cand se pune problema de intretinere si amenajare, asa ca este de preferat ca suprafata sa fie bine compartimentata si sa nu fie uriasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu