Moduri in care poti sa duci la capat sarcinile zilnice potrivit stiintei

Turnarea Ketchupului din sticla de sticla. De prin 1890 cand a aparut prima sticla de ketchup, oamenii se tot chinuie sa scoata ketchupul din ea. Motivul pentru care e asa de greu rezida in faptul ca aceasta substanta gustoasa e si solida si lichida in acelasi timp, adica e un lichid non-newtonian. Spre deosebire de lichidele newtoniene-de exemplu, celebra apa, lichidele non-newtoniene isi schimba consistenta in functie de cum sunt tratate.

Cea mai buna solutie este sa agitati puternic sticla de ketchup exact ca un lapte batut pentru a putea sa-i conferiti o structura lichida. Cei de la MIT au inventat o substanta numita LiquiGlide, care este un lubrifiant pentru fluide. Adaugand aceasta substanta ketchupului puteti sa scoateti din sticla absolut toata substanta. Studiul. Cand e vorba sa retinem informatii si sa le punem in practica la un examen, exista o gramada de metode de a avea rezultate cat mai bune. Cea mai buna metoda sa retii mai usor si mai bine ce ai de invatat e sa faci teste practice si sa lasi anumite perioade de timp intre sesiunile de studiu. Asa ca daca vreti sa invatati eficient faceti teste, planificati totul si lasati cateva minute, ore intre perioadele in care invatati intens. Totusi, foarte multe metode clasice de studiu nu sunt chiar asa de bune.

Printre acestea se numara: crearea unui rezumat, recitirea, crearea unor simboluri, imagine pentru ceea ce citim, crearea unui cantec, fraze rimate pentru a retine mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu