Automate cafea si aparate vending Nordexim Coffee Services

De multe ori, cafeaua este cea care iti impulsioneaza angajatii intr-o zi grea, este ceea ce ii oferi unui partener venit in vizita de afaceri pentru a ii arata ca te bucura oportunitatea si doresti o atmosfera calda pentru discutia voastra, este acel plus pe care il oferi clientilor tai, indiferent de tipul afacerii pe care o conduci. In aceste cazuri, aparatele vending Nordexim Coffee Services iti pot darui solutia perfecta, fie ca este vorba de cafea boabe, cafea instant sau capsule.

La Nordexim Coffee Services suntem siguri ca va putem oferi cel mai bun aparat vending de bauturi calde, reci sau snacks-uri, adaptat nevoilor afacerii tale. Automatele noastre, Kikko si Blue Canto, sunt printre cele mai populare distribuitoare de cafea printre consumatori, ambele oferind o varietate foarte mare de optiuni. Pe langa cafeaua Lavazza (boabe sau capsule) si propriul nostru brand – My Coffee, aparatele noastre vending pot oferi si cappuccino, ceai cu zmeura, latte macchiato, Irish cream, ciocolata calda, apa minerala, bauturi carbogazoase sau snacks-uri.

Avand peste 20 de reprezentante regionale in Romania, companiile din toata tara pot apela la Nordexim Coffee Services, stiind ca putem satisface nevoile unui business performant care necesita aparate vending de calitate, eficiente si optimizate. Stim ca, uneori, o cafea obisnuita nu poate fi pe gustul tuturor si de aceea fiecare aparat este echipat cu mai multe optiuni, gandite pentru a veni in intampinarea diversitatii preferintelor fiecaruia.

Uneori, metodele traditionale de pregatire a cafelei nu sunt rentabile din punctul de vedere al costurilor si timpului la locul de munca. Atunci cand este vorba de un numar mare de oameni, fie ca este vorba de angajati sau clienti, de solutii traditionale de preparare a cafelei, de preferinte diferite sau de un buget care nu permite o cafea gratis pentru toata lumea, solutiile de vending de cafea de la Nordexim Coffee Services sunt cea mai buna alegere.

Aceste automate sunt foarte usor de folosit, noi le asiguram curatenia si mentenanta, fara efort din partea clientului iar beneficiile sunt multiple. Aceste aparate vending sunt create pentru a deservi un numar foarte mare de oameni. De aceea, solutiile noastre sunt customizabile. Este treaba noastra sa estimam nevoile companiei tale si sa stabilim un program de refacere a stocurilor pentru ca automatele sa fie eficiente si functionale 24 de ore din 24, indiferent cati clienti sau angajati vei avea.

Metodele traditionale de pregatire a cafelei la locul de munca pot face o companie sa piarda foarte mult timp si, inevitabil, bani. Se estimeaza ca dureaza aproximativ 7-10 minute prepararea unei cafele in mod traditional, incluzand aici fierberea apei, adaugarea zaharului si a laptelui si spalarea canilor. Prin folosirea unui aparat vending de cafea tot acest proces ajunge la maximum 20 de secunde pentru o cafea. Eficientizarea timpului nu este insa singurul beneficiu pentru angajati. Pe langa varianta clasica de aparate vending de cafe instant sau capsule, exista si varianta aparatelor vending cu cafea boabe, unde se folosesc materialele proprii: cafea si lapte. Savoarea cafelei, in acest caz, poate fi comparata cu cea mai buna cafea disponibila pe piata la cafenele in acest moment. Si poate fi obtinuta de la un aparat vending, nu este nevoie ca angajatii sau clienti sa mearga la o cafenea pentru a primi un serviciu similar.

Aparatele vending de cafea instant sau capsule sunt cea mai eficienta solutie pentru locurile publice, cum sunt spitalele, aeroporturile si garile sau pentru locatiile private care beneficiaza de un trafic mare de oameni, cum sunt bancile, benzinariile sau hipermarket-urile. Varietatea mare de optiuni si folosirea usoara a aparatelor cu jetoane, monede, bancnote sau carduri magnetice recomanda aparatele noastre vending pentru toate preferintele. Trebuie doar sa introduci moneda (sau jetonul), sa selectezi optiunea preferata si sa iei paharul sau produsul ales.

Pe locul al doilea dupa petrol, cafeaua reprezinta una din cele mai mari piete de consum din lume iar in Romania, pe fundalul unei cresteri a preturilor, consumul a ramas constant in ultimii 4 ani, de aproximativ 2,4 kg anual per locuitor. In plus, se inregistreaza o evolutie a pietei in ceea ce priveste preferinta romanilor pentru cafeaua instant si capsule, in paralel cu cea pentru traditionala cafea preparata la ibric. In conformitate cu standardele ISO, cu un design tehnologic placut si usor de folosit, automatele Nordexim Coffee Services reprezinta solutia completa de vending de bauturi calde, bauturi racoritoare si snacks-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu