Organizeaza nunta perfecta la unul dintre cele mai rafinate restaurante Bucuresti

O nunta din secolul XXI nu se compara deloc cu una din trecut. Acum pretentiile sunt mult mai mari, exista foarte multe variante atunci cand vine vorba de alegerea unui restaurant si a unor meniuri pentru seara cea mare, asa ca e foarte greu de optat intre varianta a si varianta b. Inainte de a lua o decizie in privinta unor restaurante bucuresti unde va doriti sa aiba loc petrecerea de nunta, trebuie sa tineti cont de cateva detalii care pot face diferenta intre o nunta obisnuita si una excelent organizata.

In primul rand, nu cautati doar restaurante sector 4 care au sali mai micute pentru a face o oarecare economie. Daca aveti 100 de invitati cu siguranta nu veti mai avea loc sa faceti mai nimic in afara de a sta la masa si a manca. Ca sa nu dati banii pe o sala care nu este pentru numarul de invitati pe care-i invitati, ar trebui sa solicitati o decorare prealabila si o vizionare cu toate elementele de design deja puse in spatiu. Sala ideala este insa cea deschisa, fara separeuri, pereti de care ne putem lovi. Asezarea mesei de prezidiu si ringului de dans sunt iarasi foarte importante, asa ca neaparat ringul trebuie sa fie in mijlocul salii pentru ca toata lumea sa poate dansa in voie cand se incinge petrecerea. Nici culoarea podelei sau a peretilor din sala nu trebuie neglijate in cazul unor restaurante Bucuresti, stilul general al nuntii, tematica trebuind sa se incadreze perfect in aceste decoratiuni. Spatiul din preajma salii de petrecere este iarasi important si ar trebui verificat foarte bine. Bucataria, baia, terasele, spatiile in aer liber, toate ar trebui inspectate pentru a fi in regula. Pentru ca totul sa decurga bine numarul de chelneri care servesc trebuie sa fie destul de mare pentru o nunta cu multi invitati, servirea trebuie sa fie ca la carte, iar meniul sa fie pentru toate gusturile si diversificat.

Se va tine cont si de acustica salii din restaurante sector 4, asta daca exista orchestra sau un acompaniament mai special, de ventilatie, pentru nuntile care au loc vara, dar si de lumina, pentru ca fotografiile sa iasa perfect. La final, dupa ce toate detaliile au fost puse la punct, e bine sa vizitati restaurantul ales si in week-end pentru a vedea cum decurg lucrurile „live”, la o petrecere de nunta in plina desfasurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu