Masini de spalat cu incarcare frontala sau verticala?

Vechea masina de spalat nu mai face fata ritmului de spalare si cantitatii de haine, asa ca te-ai decis sa iei una noua si performanta. Ajungi in magazinul de electrocasnice, insa ai o problema: ce cumperi? Masina de spalat rufe cu incarcare frontala sau pe cea cu incarcare verticala? In afara de spatiul ocupat si de capacitate, care sunt cam aceleasi, nu prea pot sa iei o decizie corecta doar la o analiza vizuala.

Cel mai bine e sa revii in fata calculatorului personal si sa citesti cateva review-uri independente masini de spalat pe pricezebra.ro. In pagina fiecarui produs exista multe informatii utile despre detalii tehnice, exista cartile tehnice, pareri, evaluari prin sistem electronic, cu stelute, atat din partea editorilor, cat si din partea cititorilor, oferte si cataloage, preturile si locul unde puteti sa gasesti niste modele mai ieftine. Parcurgand cu atentie aceste review-uri bine documentate despre masini de spalat pe pricezebra.ro veti descoperi ce avantaje ofera ambele tipuri de masini. In prima faza, veti intelege ca masinile cu incarcare verticala sunt pentru spatii mai mici, iar cele cu incarcare frontala sunt pentru spatii mai mari, iar capacitatea de incarcare cu rufe este clar mai mare la cele cu incarcare frontala-puteti pune chiar si 12 kilograme de haine uscate spre deosebire de 5-6 kilograme la masinile cu incarcare verticala.

La capitolul usurinta in utilizare castiga clar masinile de spalat cu incarcare verticala, pentru ca sunt mai simplu de utilizat, se pot adauga haine chiar si in timpul spalarii, dupa ce se pune pauza. Eficienta e cam aceeasi la amandoua masinile, asa cum veti vedea si comparand datele tehnice din review-uri independente masini de spalat pe pricezebra.ro, insa exista deosebiri in privinta zgomotului produs la spalare si centrifugare. Masinile cu incarcare verticala sunt zgomotoase si asta pentru ca sunt construite diferit in comparatie cu cele cu incarcare frontala. Diferente sunt si in cazul protectiei hainelor, masina de spalat cu incarcare frontala avand tendinta sa nu uzeze asa de mult tesaturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu